Dün yok bugün var

Dün yok bugün var

Konyaspor, Yılmaz Vural’la yeni bir sayfa açarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak.

Kartal’da 5 eksik olmasına rağmen, hedef galibiyet. Zorlu mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek

Konyaspor galibiyete kilitlendi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile bugün, Atatürk stadında 6. maça çıkacak olan yeşil-beyazlılarda parola 3 puan. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşma TV’den naklen yayınlanacak ve Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Nihat Mızrak ve Arkın Akgöl yaparken, maçın dördüncü hakemi Bora Budak.
Konyaspor’da, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıkları Cuma akşamı da basına kapalı olarak yapılan taktik antrenmanıyla devam etti. Tatlıcak Tevfik Lav tesislernde teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde yapılan antrenmanı, Perşembe akşamı yapılan çalışmada ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanan Mehmet Batdal kenardan izlerken, Basem Abbas ve Muamer Salibasic’in takımdan ayrı çalış.
Konyaspor’da, hazırlıklar dün de akşam saatlerinde gerçekleştirilen ter idmanıyla tamamlandı. Yeşil-beyazlı futbolcular akşam saatlerinde de ilk kez tesisler dışında, Hilton Garden Inn Konya Hotelde kampa alındılar. Hafta başından itibaren moral motivasyonu çalışmalarına ağırlık verilen Konyaspor’da kampın Hilton’da gerçekleştirilmesi de moral dopingi oldu. Kampın daha önce Rixos otelde yapılacağı bildirilmişti. Daha sonra Hilton’a alındı. Konyaspor’da, bundan sonra 4’er maçlık paket prim sistemi uygulanacak. Buna göre, primler 7 puandan başlayarak artacak.
Konyaspor taraftarlarını stada davet ederek destek isleyen Konyaspor yöneticileri, bilet ücretlerini indirdiklerini, bu nedenle bugün tribünlerin dolmasını beklediklerini söylediler. Yöneticiler, “İstanbul BŞ maçı bizim açımızdan çok önemli. Yeni bir çıkış olarak gördüğümüz karşılaşmayı kazanarak bunun sevincini bizi desteklemeye gelecek taraftarlarımızla paylaşacağız. İstanbul maçını mutlaka kazanmak zorundayız” diye konuştular. Karşılaşmayı taraftarlar, kale arkası tribünlerden 2,5 lira, kapalı tribün 40 lira ve diğer tribünlerden de 10 lira ödeyerek izleyebilecekler.
ÖZKAHYA İLE BU SEZON 2. RANDEVU
Konyaspor’da, bugünkü maçta, kırmızı kart cezalısı Erdinç ve Ertuğrul forma giyemeyecek. Ayrıca, sakatlıkları devam eden Bassem Abbas, Mehmet Batdal ve Salibasic’de oynayamayacak. Buna göre, Konyaspor bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Pawelek-Hakan, Kamil Zayatte, Kere, Mehmet Sedef- Musa, Barbaros, Montano, Peter-Robak, Tazameta. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından, bugün iç sahada Konyaspor’un oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında görevlendirilen Yalova Bölgesi FİFA kokartlı hakemlerden Halis Özkahya, 13.haftada 20 Kasım 2010’da deplasmanda oynanan ve Konyaspor’un 2-2 berabere kaldığı Beşiktaş karşılaşmasında düdük çalmıştı.
Konyaspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bugün ligde 6. maça çıkacaklar. 2007-2008 sezonunda Konyaspor’un 3-2’lig galibiyetiyle başlayan rekabette, aynı sezon deplasmanda oynanan maçı ise İstanbul BŞ 5-0 kazandı. Konyaspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında daha önce oynanan 5 maçın 4’ünü İstanbul ekibi, 1’ini ise Konyaspor galibiyetle kapattı. Bu sezon, ilk yarıda oynanan maç, 1-0’lık İstanbul Büyükşehir’in galibiyetliyle sona ermişti.. Konyaspor, hakem Halis Özkahya ile bu sezon ikinci maçına çıkacak. Özkahya, ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan ve 2-2 sona eren Beşiktaş maçında düdük çalmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.