Düğünü Tüfekle Basıp Toprak Bastı Parası İstediler: 10 Yaralı

Düğünü Tüfekle Basıp Toprak Bastı Parası İstediler: 10 Yaralı

Eskişehir'de düğünde ‘toprak bastı’ parası kanlı bitti. Düğüne gelen ve 'Toprak bastı' parası isteyen bir grup genç ile düğün sahipleri arasında çıkan kavgada tüfekler konuştu. Çıkan olayda 10 kişi yaralandı, bir kişi gözaltına...

Eskişehir'de düğünde ‘toprak bastı’ parası kanlı bitti. Düğüne gelen ve 'Toprak bastı' parası isteyen bir grup genç ile düğün sahipleri arasında çıkan kavgada tüfekler konuştu. Çıkan olayda 10 kişi yaralandı, bir kişi gözaltına alındı.

Olay, gece saat 01.00 sıralarında merkez Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi Erkoç Sokak'ta meydana geldi. Bir grup genç, düğünün yapıldığı yere gelerek düğün sahiplerinden 'Toprak bastı' parası istedi. Bunun üzerine para isteyen gençler ile düğün sahipleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine gençler, arkadaşlarını telefonla arayarak düğün yerine gelmelerini istedi. ‘Toprak bastı’ parası isteyen arkadaşlarına yardıma gelen gençler, düğün yerine getirdikleri tüfekle rastgele sağa sola ateş açtı. Olayda, düğün yerinde bulunan, aralarında küçük çocuk ve kadınların da bulunduğu 10 kişi yaralandı. Durumları iyi olan yaralılar, şehirdeki üç farklı hastanede tedavi altına alındı. Acil Servis’te tedavileri yapılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında bir kişi gözaltına alındı. Olaya karışan ve isimleri belirlenin diğer şüphelilerin yakalanması için polis çalışma başlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.