Düğün vesilesi ile hasret giderdiler

Düğün vesilesi ile hasret giderdiler

Yaz ayları ile birlikte artan düğün törenleri evlatların mutlulukların yanı sıra uzun zamandır görüşemeyen akrabaların da hasret gidermelerini vesile oluyor.

YURTABİR’İN MUTLU GÜNÜ

Bu güzel hareketliliğin yaşandığı bir düğün törenini Yurttabir Kocaoğlu’nun sünneti oluşturdu. Konya basının yakından tanıdığı Atilla Kocaoğlu ile eşi Fatma Kocaoğlu’nun oğulları Yurttabir, erkekliğe ilk adımını atmanın sevincini yaşarken babaanne Saliha Kocaoğlu ise torununun ilk mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı. Atilla Kocaoğlu’nun motor ekibi ise geziye ayrı bir renk kattı.
‘BİZİM ORA’DA DÜĞÜN KEYFİ
Müberra ile Halil çiftinin düğün törenine katılan davetliler ‘Bizim Ora’ düğün bahçesinin lezzetli Konya düğün pilavının tadını çıkardı. Mustafa Üresin’in kızı Müberra ile Murat Küçükaladağlı’nın oğlu Halil’in düğün töreninde misafirler gönüllerince eğlenme imkanı bulurken, genç çiftlerin aileleri ise tüm davetliler ile yakından ilgilenerek güzel bir misafirperverlik örneği sergiledi.
ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR
Baylan ve Kaya ailelerinin evlatlarının düğün törenine çok sayıda davetli katıldı. Abdurrahman Baylan’ın kızı Fatma ile Güllüzar Kaya’nın oğlu Mustafa çok sayıda seveninin katıldığı düğün töreninin ardından mutluluğa giden yolda ilk adımı attı. Genç çiftleri ve ailelerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan yakınları ise düğün sayesinde tüm akrabaları ile sohbet etme imkanı buldu.
AİLELERİN DÜĞÜN SEVİNCİ
Mermer ve Şahin aileleri evlatlarının düğün töreni ile mutlulukların en güzelini yaşadı. Emine ve Mevlüt Mermer çiftinin kızları Hatice ile Tercan ve Erol Şahin çiftinin oğulları Mevlüt Atiker tesislerinde düzenlenen düğün töreninin ardından hayatlarını birleştirdi. Genç çiftleri mutlu günlerinde sevenleri yalnız bırakmazken aileleri ise verdiği düğün törenine katılan tüm misafirler ile yakından ilgilendi.

Bizler de Merhaba Gazetesi olarak hayatlarını birleştiren çiftlere bir ömür boyu mutluluklar erkekliğe ilk adımı atan miniğe ise acil şifalar dileriz.


ALİ SAİT ÖGE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.