Düğümü Mersin çözer

Düğümü Mersin çözer

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Trabzonspor Medical Park hazırlıkları devam ediyor. Ligde kalma adına ciddi bir mücadele içindeki temsilcimizde düğümün yaklaşan Mersin BŞB maçında çözüleceği tahmin ediliyor.

Beko Basketbol Lig’inde sezon sonu yaklaşırken, düşme potasında hesaplar devam ediyor. Temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi sahasında bu hafta oynayacağı Trabzonspor Medical Park hazırlıklarını sürdürürken, sakatların giderek iyileşmesi moralleri düzeltti. Valentin  Pastal’ın maça yetişeceği ifade edilirken, Troy ve Tomas’ın durumlarının ise iyiye gittiği ifade edildi. Yunus ise bu maçta sahada olabilecek.

“ZORLU SERİMİZ BİTTİ”

Sarı mavili temsilcimizde Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, Pınar Karşıyaka karşısında oldukça iyi mücadele ettiklerini belirterek, “İyi mücadele ettiğimiz bir maçtı. Ancak yapılan bazı bireysel hattalar nedeniyle uzatma periyotunda maçı kaybettik. Ancak böylesi zorlu bir rakip karşısında 3 sayı ile kaybedilen bir maçta kaybı konuşmamız lazım. Rotasyon sıkıntılarına rağmen böylesi bir skor elde eden oyuncularımızı kutluyorum. Kazanmayı isterdik ama olmadı. Artık zorlu serimiz bitti ve önümüze bakacağız.” dedi.

“KAZANARAK BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

 Bu hafta oynanacak Trabzonspor maçıyla alakalı olarak da açıklamalarda da bulunana Turhan, “Bu maç bizim adımıza önemli bir karşılaşma. Kaybetmeyi hiç istemediğimiz ve taraftarın desteği ile kazanacağımız bir karşılaşma.Sahamızda oynuyoruz. Sakat oyuncularımız kadromuza katılmaya başladılar. Umarım kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Zorlu seri ardından hedef maçlarımıza başladık. Bu seriye kazanarak başlamak istiyoruz. Umarız taraftarımızın da desteği ile öyle olacak” şeklinde konuşu.

“5 FARKLI YENMEMİZ LAZIM”

Son olarak ligde kalmak adına Mersin BŞB maçının önemine değinene Turhan, “Trabzonspor maçını kazanırsak, Uşak maçına biraz daha rahat gideriz. Ancak düğümün asıl çözüleceği yer olarak Mersin BŞB maçını görüyoruz. Rakibimizi 5 veya daha fazla sayı farla yenersek ligde kalan taraf oluruz. O maç ligden düşecek takımı belirleyecek olan maç olarak gözüküyor. Ancak o maça kadar alabildiğimiz kadar puan almalıyız.” dedi.

NİHAT ERDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.