Dügen’den Korkmaz’a tebrik

Dügen’den Korkmaz’a tebrik

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğini (MÜSİAD) ziyaret ederek yeni dönem başkanı Aslan Korkmaza ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

MÜSİAD Konya Şubesinin, 16. Olağan Genel Kurulu sonrası yoğun bir şekilde devam eden tebrik ziyaretlerinde MÜSİAD Konya Şubesi yönetim kurulu, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı’nı ve Selçuklu Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay’ı ağırladı. Ziyarete İl Başkanı Faruk Düğen, Selçuklu Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay ve beraberlerindeki heyet katıldı. 

Adalet ve Kalkınma Partisi il başkanı Faruk Düğen Başkan Aslan Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olması dileklerinde bulunarak, MÜSİAD’dan şu övgü dolu sözlerle bahsetti: “Sadece aynı değerlere inanmış her kesimden insanı, aynı çatı altında toplayan MÜSİAD ülkemiz ve geleceğimiz adına bir kıvanç kaynağıdır. Bir ülkenin en başta ihtiyaç duyduğu şey birlik ve beraberliktir. İşte bu birlik ve beraberliği, değer ve özgüven duygusunu sanayicilerimiz ve iş adamlarımız arasında sağlayan güzide kurum MÜSİAD’dır” dedi.
MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz ise, “7 Şubat’ta görevi devraldık. Görevi devraldığımız arkadaşlarımızla birlikte bizden önce başarı gösteren ve Konya’mız için, sanayicimiz için çıtayı yükselten arkadaşlarımızın başarılarının üstüne başarı eklemek niyetindeyiz. Bu doğrultuda herkesten olduğu gibi sizden de yanımızda yer almanızı ve beraberce ülkemiz ve Konya’mız için çalışmamızı talep ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.