Dua Kitabının Bedeli Sadece Bir Dua

Dua Kitabının Bedeli Sadece Bir Dua

İngiltere'nin başkenti Londra’da sürdüren H. Hüseyin Doğan, Ramazan ayında dostlarına sürpriz bir hediye gönderdi.

İngiltere'nin başkenti Londra’da sürdüren H. Hüseyin Doğan, Ramazan ayında dostlarına sürpriz bir hediye gönderdi. Kendi imkanlarıyla hazırlayıp yayımladığı toplam 208 sayfalık “Dua’m Cebimde” adını verdiği dua kitabını hediye eden Doğan, okuyanlardan karşılık olarak sadece anne ve babası için dua talep etti.

Aslen Kırşehirli olan ve yakın zamana kadar ticaretle uğraşan Hüseyin Doğan, İngiltere Türk toplumu içerisinde yakından tanınan simalardan. Bir süre önce emekli olan Doğan, boş zamanı ‘hayırlı bir iş’ ile değerlendirerek, çok sevdiği babası Hacı İhsan ve annesi Hacı Zarife Doğan’ın hayrına dua kitabı yayımladı.

Toplam 208 sayfadan oluşan cep kitabında yer alan tüm duaları farklı sahih kaynaklardan derleyip, yayına hazırlayan Doğan, “Bu küçük kitapçığın hayatınızda hayırlara vesile olmasını dilerim. Yüce Allah’ın selam ve rahmeti üstünüze olsun.” takdimi ile ramazan ayı boyunca dostlarına hediye ediyor.

Kitabın önsözünde, Kur’an dersi almamış ve Arapça bilmeyen okurları için sure ve duaların Türkçe telaffuzlarını okurken gerçek seslerini çıkarmanın zor olduğunu hatırlatan Doğan, okurlarına işin ehli olanlardan doğru telaffuzları öğrenmelerini öneriyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.