DSİ Sinop’a gidiyor

DSİ Sinop’a gidiyor

Türkiye Erkekler Voleybol 3. Lig temsilcilerimizden DSİ Spor, 1 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sinop Boyabat Kalespor maçı için bu akşam Sinopa gidiyor.

DSİ tesislerinde konaklayacak olan yeşil-beyazlılar, ikinci maçını da kazanarak zirve için iddialı konuma gelmek istiyor. İlk maçta Aksaray Gençlik’i zorlanmadan yenen temsilcimizin yöneticisi Mithat Dinçbudak, “Hiçbir takviye yapmadan sezona başladık. Uzun süreden beri yaptığımız çalışmaların semeresini, ilk maçımızı kazanarak aldık. Şimdi ikinci maçımızı da kazanmak istiyoruz. Boyabat, güçlü bir takım ve zirve iddiası taşıyor. Bizim asıl amacımız, daha önce de söylediğim gibi ligde kalıcı olmak. Böyle bir amaç taşıyoruz diye de, ayağımıza fırsat gelirse tepecek değiliz. Geçtiğimiz hafta aldığımız galibiyet ve ortaya konulan oyun, bizi gelecek adına umutlandırdı. Boyabat Kalespor’u yenerek gücümüzü göstereceğiz” dedi.

DSİ Spor’un, deplasmanda Sinop Boyabat Kalespor ile yapacağı maç, 1 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Boyabat Spor Salonunda başlayacak. Temsilcimizde eksik oyuncu bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.