Dp'li Bıyıklıoğlu: Şişman Kedilerin Trafolara Girmesine İzin Vermeyelim

Dp'li Bıyıklıoğlu: Şişman Kedilerin Trafolara Girmesine İzin Vermeyelim

Demokrat Parti(DP) Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Bıyıklıoğlu, 10 Ağustos'ta şişman kedilerin elektrik trafolarına girmemesi için seçmenin oyuna sahip çıkması gerektiğini bildirdi. 10 Ağustos'ta yapılacak olan cumhurbaşkanı seçiminin gelecek...

Demokrat Parti(DP) Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Bıyıklıoğlu, 10 Ağustos'ta şişman kedilerin elektrik trafolarına girmemesi için seçmenin oyuna sahip çıkması gerektiğini bildirdi.

10 Ağustos'ta yapılacak olan cumhurbaşkanı seçiminin gelecek nesillere hür ve özgür yaşama adına yapılacağı için tarihi öneme sahip olduğunu belirten Bıyıklıoğlu, "30 Mart seçimlerinde bilindiği üzere elektrik trafolarına şişman kediler girerek elektrikleri kesmişti. Şişman kedilerin 10 Ağustos'ta trafolara girmemesi için seçmenin verdiği oyuna sahip çıkmalı." dedi.

Bıyıkloğlu, parti binasında yaptığı açıklamada, seçmenin 6 gün sonra yapılacak olan cumhurbaşkanı seçiminde oylarıyla partilerin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na oylarıyla destek vermeleri çağrısında bulundu. Cumhurbaşkanı seçiminde adayların adil bir şekilde yarışmadığını belirten Bıyıkoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın devletin bütün imkanlarını kullanarak, rakipleriyle haksız rekabet içinde olduğunu savundu.

Milletin vergileriyle ayakta olan ve her adaya adil olması gereken TRT'nin İhsanoğlu'na Başbakan Erdoğan'a göre yüzde 1 oranında ekranda görülme süresinin verilmesini kınadıklarını belirten Bıyıklıoğlu, "Milletin vergileri ve değişik vergi kesimleriyle ayakta kalan TRT'nin adil olması gerekir. TRT İhsanoğlu'na haksızlık yapıyor. TRT, İhsanoğlu'nun konuşmalarını Erdoğan'a göre yüzde 1 oranında yansıtıyor. Bu kelimenin tam anlamıyla adaletsizliktir. TRT, bu adaletsizliğinden vazgeçmeli." ifadelerini kullandı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.