Doktora Öğrencisi Çantasını Türkiye Büyükelçiliği Rezidansına Atmaya Çalıştı

Doktora Öğrencisi Çantasını Türkiye Büyükelçiliği Rezidansına Atmaya Çalıştı

Rusya’da doktora öğrencisi olduğu belirtilen bir kişi çantasını Türkiye’nin Moskova Büyükelçiliği rezidansına atmaya çalışırken, güvenlik görevlileri tarafından yakalandı.

Rusya’da doktora öğrencisi olduğu belirtilen bir kişi çantasını Türkiye’nin Moskova Büyükelçiliği rezidansına atmaya çalışırken, güvenlik görevlileri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Anton Drozdov (25) isimli öğrencinin dengesiz olduğu öne sürüldü. Dün meydana gelen olayla ilgili açıklama yapan Büyükelçilik kaynakları, öğrencinin çantayı atmaya çalışırken yakalandığını belirtti.
Polis karakoluna götürülen öğrencinin ifadesinin alındığı ve çantasının ise özel eğitilmiş köpekler tarafından arandığı belirtildi. Çantadan dizüstü bilgisayar, kendi teziyle ilgili belge ve evin anahtarının çıktığı ifade edildi.
Babası Antalya’da tatil yapıyor
Drozdov’un Rusya Yeni Üniversitesi’nde felsefe bölümünde doktora öğrencisi olduğu tespit edildi. Rus basınına konuşan yakınları, “2-3 ay önce Anton’un davranışlarında değişiklikler meydana geldi. Çok tuhaf olmaya başladı.” dedi. Akrabaları Drozdov’un Türkiye’ye karşı hiç bir zaman nefret beslemediğine işaret ederek, “Zaten doktor olan babası şu anda Antalya’da tatil yapıyor.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.