Doğalgaz Patlaması: 1 Yaralı

Doğalgaz Patlaması: 1 Yaralı

Ankara’da bir apartmanın giriş katında kombiden doğalgaz sızması sonucu patlama meydana geldi. Patlama sonucunda dairede yaşayan 1 kişi ağır yaralandı.Olay, akşam saatlerinde Çankaya Seyranbağları Mahallesi Ballıbaba Sokak Girne Apartmanı...

Ankara’da bir apartmanın giriş katında kombiden doğalgaz sızması sonucu patlama meydana geldi. Patlama sonucunda dairede yaşayan 1 kişi ağır yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Çankaya Seyranbağları Mahallesi Ballıbaba Sokak Girne Apartmanı 3 numarada bulunan dairede meydana geldi. 4 katlı binanın giriş katında kiracı olarak kalan Zafer Ergin’in (28) yaşadığı dairede büyük bir gürültü ile patlama meydana geldi. Patlama sonrasında daire kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, patlama sesini duyan komşular, yardım amacıyla daireye geldiklerinde Ergin’in kendisini yaralı halde daireden dışarı attığını gördü. Bunun üzerine komşular itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay sonrasında olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans sevk edildi. Elinde, yüzünde ve sırtında yanıklar oluşan talihsiz genç, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yaşanan patlamanın ardından tamamen kullanılamaz hale gelirken, patlama nedeniyle evin pencere camları ve çerçevesi parçalanarak bahçeye düştü. Olay yerine çağrılan doğalgaz bakım ekipleri gazı keserek inceleme yaptı. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede patlamanın doğalgaz kaçağından kaynaklandığı tespit edildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.