Diyarbakır’da 3 Polis Gözaltına Alındı

Diyarbakır’da 3 Polis Gözaltına Alındı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Diyarbakır’da 2 başkomiser ile 1 komiser yardımcısı gözaltına alındı. Geçen yıl İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 'yolsuzluk ve rüşvet' soruşturmasını...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Diyarbakır’da 2 başkomiser ile 1 komiser yardımcısı gözaltına alındı.

Geçen yıl İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 'yolsuzluk ve rüşvet' soruşturmasını gerçekleştiren polislerin 17 Aralık operasyonunda İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü’nde görev yaptıkları ve emniyette başlatılan ‘tasfiyeler’ kapsamında Diyarbakır’a atandıkları belirtildi.

POLİS GECE YARISINDAN SABAHA KADAR KAPIDA BEKLEDİ

Bu arada polislere yönelik ikinci dalga operasyona katılan polislerin, gece yarısından sonra belirlenen adreslere giderek beklemeye başladığı belirtildi. Bismil ve Silvan’da ikamet eden polislerin, evlerinin önünde bekleyen meslektaşlarına ‘neden beklediklerini’ sordukları polislerin de talimat için beklediklerini söyledikleri öğrenildi. Sabah 06.00 sıralarında da gelen talimat üzerine polislerin gözaltına alındığı bildirildi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü’ne getirilen polisler İstanbul’a gönderilecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.