Diyaliz hastaları gönüllerince eğlendi

Diyaliz hastaları gönüllerince eğlendi

Hz. Mevlananın Gönül gönül verilerek alınır sözü ile yola çıkan Vakıf Hastanesi, Diyaliz Ünitesinde tedavileri devam eden diyaliz hastaları, aileleri ve hizmet sunan sağlık ekibi ile birlikte Kozağaç piknik alanında hem piknik yaptılar hem gönüllerince eğ


Geleneksel hale getirilen pikniğin 5.si 90 hasta ve yakını olmak üzere 150 kişinin katılımı ile gerçekleşti. Başhekim Prof. Dr. Bahattin Adam, Başhekim Yardımcısı İlker Özdemir, Diyaliz Sorumlu Hekimi Beyhan Uluer,  Başhemşire Ayşe Dorum, piknik alanında hastaları yalnız bırakmadı. Keyifli saatler geçiren diyaliz hastaları ve yakınları bu güzel organizasyona imza atan herkese teşekkür etti.
Diyaliz Ünitesi Hekimi Beyhan Uluer, yoğun çalışma temposu içerisinde hastalara moral vermek adına organize edilen pikniğin Diyaliz Ünitesinde fedakârca bir ibadet duygusu içinde çalışan doktor hemşire ve yardımcı personel ile birlikte ekip ruhuyla gerçekleştiğini ifade etti.
6 yıldır hizmet sunduklarını  belirten Uluer, “Diyaliz cihaz kalitemiz ve hasta bakım standartlarımız ile Konya’da sayılı merkezlerden olduklarını ifade ederek 2009 yılının tüm insanlara sağlık ve umut getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.