Dış transfer haftaya

Dış transfer haftaya

Dış transfer haftaya

Konya Anadolu Selçukluspor’da Zafer Turan kadroda düşünülen isimlerle tek tek görüşmeye başladı. İmzaların hafta içerisinde atılması bekleniyor.

 

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da  transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil beyazlı ekip belirlediği isimler noktasında görüşmelere başladı.

TURAN TEK TEK ARIYOR

Futbol komitesinin yanı sıra Teknik Direktör Zafer Turan da transfer çalışmalarında başrolde. Turan öncelikle iç transferde takımda görmek istediği oyuncularla tek tek görüştü. Zeki ve Aydın Kuzu ile yapılan görüşmeler olumlu geçerken, Serhat Mermer ile kalan küçük pürüzler ise hallediliyor.  Turan konuyla ilgili açıklamasında, “Aydın Kuzu ile gelecek sezon için anlaşma sağladık. Zeki ile zaten anlaştığımızı duyurmuştuk. Serhat ile de büyük oranda anlaşma sağladık. Hafta başına kadar bu transfer netleşecektir.” dedi.

DENİZ’DEN VAZGEÇTİK

Turan son iki sezondur 2. kaleci olarak takımda yer alan Deniz Yıldırım’ın transferinden ise vazgeçtiklerini belirtirken, Ahmet Önay ise beklemeye alındı. Turan, “Deniz Yıldırım ile anlaşmayacağız. Oyuncunun önünü açmamız gerektiğini düşünüyoruz. Kendisine teşekkür ettik. Yeni sezonda bizle olmayacak. Ahmet Önay’ın durumu ise ilerleyen günlerde belli olacak. O bölgede yığılma olacak gibi. Oyuncuların kenarda beklemesini istemiyoruz. Bu nedenle de şimdilik Ahmet beklemede. Hafta içerisinde netleşecektir o da.”

GELECEKLER NETLEŞTİ

Zafer Turan Konyaspor’dan gelecek bazı isimlerinde netleştiğini belirterek, “Yeni sezonda Aykut, Cihat, Emre, İbrahim ve Muhammet bizimle olacak.  Konyamspor2un kampına katılmadan direk bizim kampa gelecek oyucular bunlar. Abdullah Çoban ve Ahmet Sabri Fener ise zaman istediler. Oyuncular üst lige gitmek istiyor. Kendilerine zaman tanıdık. O oyuncuların durumu da hafta içinde netleşecek.” dedi.

DIŞ TRANSFER NE DURUMDA?

Anadolu Selçukluspor’da dış transfer planı da netleşti.  Teknik Direktör Turan, “3 ya da 4 transfer yapmayı planlıyoruz. Orta saha ve stoper almak istiyoruz. Forvet bölgesine de Aykut ve İbrahim’e destek olacak, takıma katkı sağlayacak bir isim alabiliriz. Ahmet Sabri Fener’in kararına göre de kaleye genç ve yetenekli bir isim daha alabiliriz. Dış transferde acele etmiyoruz. Ancak gelecek 2 hafta içerisinde kadromuza katacağımız isimler olacak” dedi.

NİHAT ERDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.