Diltaş’tan sosyal projeler

Diltaş’tan sosyal projeler

Özel Diltaş Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği öğrenci velileri ve Konya halkıyla 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılı içersinde yapacakları sosyal yardımlar için ilk etkinliklerinde bir araya geldiler.

 Hafta sonu düzenlenen kahvaltı programında buluşan üyeler, eğiticiler, öğrenciler ve veliler bu yıl madde ve manevi yapılacak yardımlar konusunda fikir alışverişinde bulundular. Nezih bir ortamda verilen kahvaltıya pek çok davetli katıldı.
Diltaş Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği Başkanı Güler Koçak, “Diltaş’ın öğrenci velileri olarak bu yılda Okul Aile Birliğinde çalışmalarımızı sürdürme kararı aldık. Çalışmalarımızda bizlere destek olan okul yönetimine, öğretmenlerimize ve velilere teşekkür ediyoruz. Bu yıla kadar pek çok sosyal yardımlaşma projesine imza attık. Yaptıklarımızın yeterli olduğunu söylemiyoruz. Çünkü, Diltaş Eğitim Kurumları’nın eğitim politikasında olduğu gibi,  iyinin ve doğrunun en mükemmelini yapmayı amaçlıyoruz. Bu yıla kadar maddi ve manevi destekde bulunduğumuz kişi ve kuruluşlardan olumlu tepkiler almak doğru yolda ilerlediğimizi gösteriyor. Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bilgisi dahilinde bu yıl ihtiyacı olan okul ve öğrencilerin yanında olmayı amaçlıyoruz. Çocuklar hepimizin. Onların eğitimlerinde bir parça yanlarında olmak ve yardımcı olduğumuzu görmek bizleri son derece mutlu edecektir. Okul Aile Birliği üyeleri her eğitim yılının başlamasıyla yardım desteğinde bulunacağı kişi veya kurumları belirler ve çalışmalarına başlar. Bu yıl ki desteklerimiz  eğitim almakta olan öğrenciler ve okullarına olacaktır. Aile Birliği üyeleri adına, bu yoldaki çalışmalarımıza destek veren ve verecek olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.