Diltaşspor, Arkas’ı bekliyor

Diltaşspor, Arkas’ı bekliyor

Bu sezon ilk defa mücadele ettiği ligde fikstür dezavantajı yaşayan ve henüz galibiyeti bulunmayan Diltaşspor 2 haftalık zorlu deplasman trafiğinden sonra evine döndü.

Mavi-beyazlı ekip hafta sonu sahasında ligin güçlü ekiplerinden Arkas’ı konuk edecek. Ligin ilk 3 haftasında sırasıyla Halk Bankası, Fenerbahçe ve Galatasaray ile karşılaşan Diltaş ilk puanını geçtiğimiz hafta Galatasaray deplasmanında aldı. Rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyen mavi-beyazlılar tai-break setinde rakibine mağlup oldu. Diltaşspor hafta sonunda kendi sahasında karşılaşacağı Arkas maçının hazırlıklarını antrenör Antrenör Ünsal İsmail Kırıcı, nezaretinde sürdürüyor. Dün çift çalışma yapan Mavi-Beyazlılar bugünden itibaren tek antrenman yapacak. Arkas takımının güçlü bir ekip olduğunu ifade eden Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulüp Başkanı Mehmet Ataman,” Ligin ilk üç haftasında iyi oynamamıza rağmen rakiplerimize yenildik. Takımımız iyi yolda. Ligin 6.haftasından sonra çok daha iyi olacağımıza inanıyorum. Bu hafta kendi sahamızda ligin güçlü ekiplerinden Arkas ile karşılaşacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takımımızda moraller yüksek. Önemli bir eksikliğimiz bulunmuyor. Salon ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanırsak, maçı kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

Arkas takımının bu ligin güçlü ekiplerinden olduğunu puan almak maça çıkacaklarını ifade eden Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Antrenörü Ünsal İsmail Kırıcı, “Ligin yeni ekiplerinden biriyiz. Arkas ise konumu ve gücü belli. Hedefimiz ilk 3 maçtaki iyi oyunumuzu oynarsak salondan galibiyetle ayrılan tarafın biz olacağına inanıyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.