Diltaşın öğrencileri sporda gurur verdi

Diltaşın öğrencileri sporda gurur verdi

Özel Diltaş Eğitim Kurumlarının İlköğretim Okulları ve Anadolu Lisesi öğrencileri, basketbol, yüzme, tenis, futbol, satranç ve voleybol alanında elde ettikleri başarılarını madalya ile taçlandırdı

Özel Diltaş Eğitim Kurumlarının İlköğretim Okulları ve Anadolu Lisesi öğrencileri, basketbol, yüzme, tenis, futbol, satranç ve voleybol alanında elde ettikleri başarılarını madalya ile taçlandırdı. Diltaş Eğitim Kurumlarının Yönetici Asistanı Safa Ketenci, “Öğrencilerimizdeki bu azim ve inanç devam ettiği sürece çok daha büyük başarılara imza atacağımıza inancım sonsuz. Okullarımızdaki temel hedefimiz sadece ders kitaplarında bulunan bilgileri aktarmak değil, edindikleri bilgileri kullanabilmeleri, sosyalleşme olgularını geliştirebilmeleri açısından son derece önemli. Bu yıl da sporun farklı alanlarında elde edilen başarılar Sporu yaşam başarısıyla özümsememizin kanıtı olmuştur. Öğrencilerin egzersiz yapıp fiziksel aktivitelerde bulunmaları sadece başarıyı değil, disiplin anlayışını da beraberi getirmekte. Özel Diltaş Okullarında, basketbol ve voleybol alanlarında kazanılan birincilik ve ikinciliklerin yanı sıra Kaymakamlık Turnuvalarında da birincilik elde edilmiştir. Ayrıca, yüzme dalında ferdi olarak yarışan öğrencilerimiz Konya Şampiyonu olmuş ve Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır. Sporun her alanında çaba gösteren tüm sporcularımızı ve onları çalıştıran öğretmenlerimizi kutluyorum” açıklamasını yaptı.

Müftüoğlu: Hakemlik

çok popüler bir meslek

 

Süper Lig hakemlerinden Kuddusi Müftüoğlu, tribünlerdeki olaylardan dolayı erkek seyircilerin alınmadığı maçlarda kadın seyircilerin de küfür etmesini anlamadığını söyledi. Müftüoğlu, "5 yıl FIFA hakemliği yaptım. Futbol hakemliği başlangıçta kolay olan, ama ilerleyen zamanlarda meşakkatli bir yolculuk. Bu aslında bir hayat yolculuğu. İlerleyen zamanlarda profesyonel müsabakalarda görev aldıktan sonra bu işin ne kadar önemli ve ne kadar çok çalışma gerektirdiğini anladım” dedi. Türkiye'de hakemliğin çok popüler olduğunu söyleyen Müftüoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Aslında hakemlik futbolda asli unsur değil. Asli olan futbolcular ve teknik adamlar. Ancak her maçtan sonra hakemler gündeme gelip ön plana çıkıyor. Yurtdışında kimse hakemleri tanımıyor. Müsabaka içinde 300-400 belki 500 karar veriyoruz fakat 2-3 çok önemli yanlış kararla sanki müsabaka sonuçlarını hakem tayin ediyor. Bütün hataları hakemlere fatura etmek sadece bizim gibi ülkelere mahsus. Bütün hataları hakemlere fatura etmek bizim gibi ülkelere mahsus. Kulüp başkanları popüler olmamalı. Hakemleri kimse bilmemeli"

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.