Diltaş Ziraat’a bileniyor

Diltaş Ziraat’a bileniyor

Beşiktaşı mağlup ederek büyük moral bulan ve ligdeki çıkışını devam ettiren Diltaş, hafta sonu oynayacağı Ziraat Bankası maçının hazırlıklarına başladı. Temsilcimizin tek hedefi evine moralli dönmek

Geçen hafta sahasında Beşiktaş’ı 3-1’lik skorla mağlup ederek çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdıran Diltaş, ilk yarı perdesini kapatacağı Ziraat Bankası deplasmanına kilitlendi. Zorlu maçın hazırlıklarına dün antrenör Ünsal İsmail Kırıcı gözetiminde başlayan Mavi-Beyazlı ekipte sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığı, Tacettin’in de dünden itibaren idmanlara başladığı bildirildi.

Beşiktaş galibiyetini değerlendiren Kulüp başkanı Mehmet Bozkurt Ataman, yaptığı açıklamada, Beşiktaş karşısında maça kötü başladıklarını ve ilk seti kaybettiklerini belirtti. Takımın daha sonra toparlanarak, müthiş bir mücadele sergilediğini anlatan Ataman, “Beşiktaş’a sezonun en acı yenilgisini tattırdık. Teknik kadromuzu ve oyuncularımızı kutluyorum. Ayrıca Konyalı voleybolseverlere desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizi yine yalnız bırakmayan Konya İl Gençlik ve Spor Müdürümüz Muhittin Yıldız ve Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar’a şükranlarımı sunuyorum” dedi. Ligde 2. galibiyetlerini aldıklarını ve özellikle ikinci devre fikstür avantajını da kullanarak play-off’a kalmak istediklerini belirten Ataman, “İkinci devre 6 maçı sahamızda oynayacağız. Hedef takımlar olarak nitelendirdiğimiz Galatasaray, Kastamonu Bozkurt Belediyesi, Maliye Milli Piyango ve SGK’yı Konya’da ağırlayacağız. Bu maçları kazanarak, ilk 8 takım arasında yer almak istiyoruz” diye konuştu.
Ziraat bankası maçında daha çok mücadele edenin kazanacağını vurgulayan Başkan Mehmet Bozkurt Ataman, “Ziraat Bankası güçlü bir rakip. Çok önemli oyuncuları var ancak voleybol bir moral ve motivasyon sporu. Dolayısıyla daha çok motive olan daha çok mücadele edenin kazanacağı bir karşılaşma olacak. Dikkatli, sabırlı bir oyun gösterdiğimiz zaman rakipten puan alabilmemiz mümkün” dedi. Ataman, ligde kalmak gibi bir hedeflerinin olmadığını, tek düşüncelerinin play-off olduğunu da sözlerine ekledi.
EREĞLİ KARŞIYAKA’YA HAZIRLANIYOR
Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele veren Ereğli Belediyespor ise, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Karşıyaka DYO maçının hazırlıklarını antrenör Ahmet Ata Onar nezaretinde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Geçen hafta deplasmanda Vakıfbank Güneş Sigorta’ya 3-0 yenilen Yeşil-Beyazlılar Karşıyaka maçını kazanarak bu mağlubiyeti telafi etmek istiyor. Karşıyaka DYO maçını kazanmak istediklerini ifade eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, “Geçen hafta deplasmanda önemli bir maç kaybettik. Bu maçı telafi etmek istiyoruz. Bu hafta kendi sahamızda Karşıyaka DYO’yu ağırlayacağız. Hazırlıklarımız sürüyor. Takımda moraller yüksek. Salon ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanıp, maçı kazanacağız” dedi. Ereğlili voleybolseverlere de seslenen Başkan Ertekin, “Ereğli halkından bu takıma sahip çıkmalarını istiyorum. Bu takım onların. Maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız çok. Onun içinde voleybol severlerin yanımızda olmalarını istiyoruz. Verecekleri desteklerle bu takım bu sezonda ligde başarılı olacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.