Diltaş yenilgiye üzgün

Diltaş yenilgiye üzgün

Diltaş, Ankara deplasmanında Maliye jönünde aldığı yengiye üzülüyor. Antrenör Ünsal İsmail Kırıcı, Maliye önünde beklenmedik bir yenilgi aldıklarını ve bunun için üzgün olduklarını söyledi



Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde mücadele eden Diltaş Eğitim Kurumları, Ankara deplasmanında Maliye milli Piyango önünde aldığı yenilgiye üzülüyor. Lig’e iyi bir başlangıç yapamayan ve üst üste aldığı yenilgilerle kan kaybetmeye devam eden Diltaş, Türkiye Kupası’nda Tofaş’a karşı aldığı galibiyetle moral buldu ve Ankara’ya galibiyet hesapları ile gitti. Lig’in orta sıralarında kalmanın mücadelesi veren temsilcimiz mutlak galibiyet almayı istediği Maliye karşısında istediği oyunu ortaya koyamadı ve evine 3-0’lık mağlubiyetle döndü.
Kendisi gibi ligin orta sıralarında kalabilmenin mücadelesini veren Maliye önünde aldığı yenilgi ile bir kez daha moral kaybeden Diltaş, önümüzdeki hafta sonu kendi salon ve seyircisi önünde oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına iyi bir çıkış yakalamayı hedefliyor.
Diltaş Eğitim Kurumları Antrenörü Ünsal İsmail Kırıcı, mutlak galip gelmeleri gereken bir maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Geçen haftalarda ligde şampiyonluğa oynayan takımlar karşısında otaya koydukları oyunu bu maçta tekrar edemediklerini ifade eden Kırıcı; “Hiç beklenmedik bir şekilde kötü bir oyun ortaya koyduk ve yenildik. Şampiyonluğa oynayan takımlar önünde sergilediğimiz oyunu bu maçta da ortaya koyabilseydik Maliye’yi yenebilirdik. Bu maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmemiştik ve aldığımız bu yenilgi bu açıdan büyük önem taşıyor. Hafta içi maç kasetlerini yeniden izleyip yaptığımız hataları birer birer tespit ederek bunları tekrarlamamaya çalışacağız. Özellikle file önünde yaptığımız hatalı pasların çözüm yolarını arayacağız. Bu hafta İstanbul Büyükşehir önünde vereceğimiz zorlu sınav bizim için büyük önem taşıyor. Kendimizi bulmamız açısında alacağımız galibiyet çok önemli. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
Ankara deplasmanında Konyalı taraftarların çıkardığı belirtilen olaylarla ilgilide değerlendirmede bulunan tecrübeli hoca Kırıcı; “Olaylara dair söylenenler kesinlikle doğru değildir. Genç taraftarlarımız her hangi bir taşkınlık yapmamıştır. Çünkü bu gençler eğitim kurumlarımızda yetişen isimlerdir. Sporun sevgi ve dostluk olduğunun her fırsatta öğretildiği bilinçli taraftarlardır. Kendi evimizde oynadığımız karşılaşmalara herkes şahit oluyor. Kendi sahamızda böyle bir taşkınlığı bugüne kadar yapmadık. Deplasmanlarda neden yapalım. Bu konuda çıkarılan spekülasyonların neden yapıldığını anlamış değiliz. Umarım bir daha böyle bir durumla karşı karşıya kalmayız” dedi.
Yönetim kuruluna ve kendilerine destek veren herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekleyen Kırıcı; “Yönetim kurulumuz bize her türlü desteği sağlıyor. Gerek yaptığı uyarılar, gerek deplasmanlara getirdikleri taraftarlarla bizleri yalnız bırakmıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ekip olarak onlara layık olmak için mücadele edeceğiz. Ayrıca Konya’nın şu an ligde mücadele eden tek takımıyız. Konya’nın bize güvenmesini ve bizleri yalnız bırakmamasını istiyoruz. Onların bize vereceği destek ile başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.