Diltaş yeni sezona hazırlanıyor

Diltaş yeni sezona hazırlanıyor

Aroma Erkekler 1. Voleybol Ligi temsilcimiz Diltaşspor, yeni sezon hedefini play off olarak belirledi. Transferde de hızlı davranan mavi-beyazlılar, Alman Ligi’nde oynayan milli bir oyuncu ile de sözleşme imzalamanın eşiğine geldi.

Diltaşspor, geride kalan sezonda yaşadığı sıkıntıları yeni sezonda yaşamamak için elini çabuk tutuyor. Mavi-beyazlı ekip, Alman Ligi’nde forma giyen yabancı bir milli pasörle sözleşme imzalamanın eşiğine geldi. Antrenör konusunda henüz bir netlik bulunmadığını bildiren Kulüp Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bozkurt Ataman, “Hedefimizi play off olarak belirledik ve yeni sezonda daha güçlü bir kadro oluşturabilmek için, transfer çalışmalarına erken başladık.

Yurt içinde ve yurt dışında arayışlarımız sürüyor. Halen Alman Ligi’nde oynayan milli bir pasörle yaptığımız ön görüşmenin cevabını yarın (bugün) alacak ve buna göre hareket edeceğiz. Diltaşspor, çıtayı adım adım yükseltmek ve 1. Lig’de kalıcı olmak için varını yoğunu ortaya koyacaktır. Konya’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz, oynayacağımız voleybolla da izleyenlere seyir zevki vereceğiz. Antrenör konusu ise henüz netlik kazanmadı” dedi. Ataman, sponsor konusunun ise büyük ölçüde halledildiğini ifade ederek, “Sponsor konusu büyük ölçüde halledildi. Herhangi bir sıkıntı yok, önümüzdeki hafta içerisinde sponsorumuzla sözleşme imzalayacağız. Taraftarlarımız merak etmesin, güzel işler yapılıyor” şeklinde sözlerini noktaladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.