Diltaş rövanşı istiyor

Diltaş rövanşı istiyor

Diltaş, ikinci devrenin ilk maçında bugün deplasmanda Halkbankası ile karşı karşıya gelecek. İkinci yarıya iyi başlangıç yapmak isteyen mavi-beyazlılar zorlu rakibinden rövanşı almak istiyor

Sezonun ilk yarısını 10. sırada tamamlayan Diltaş ikinci yarı perdesini Halkbank maçıyla açıyor. Ligin ilk 6 haftasında zor günler geçiren ancak üst üste oynadığı 4 maçta 8 puan elde ederek çıkış yakalayan ve ilk yarıyı Ziraat Bankası mağlubiyetiyle noktalayan Mavi-Beyazlılar, ligin güçlü ekiplerinden Halkbank ile bugün Ankara Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu’nda saat 19.30’da karşı karşıya gelecek. Ligin ilk haftasında kendi saha ve seyircisi önünde rakibine 3-1’lik skorla boyun eğen temsilcimiz bu maçın rövanşını almak istiyor. Mavi-Beyazlılarda hafta içerisinde yapılan antrenmanda sakatlanan Tolga ile Bozkurt Belediyesi maçında kart görerek cezalı duruma düşen Mehmet Almaz dışında herhangi bir eksik yok. İkinci yarıda özellikle belirlediği hedef maçlarda kayıp yaşamak istemeyen Diltaş’ta Tolga’nın yaklaşık 3 hafta salonlardan uzak kalması ve Mehmet Almaz’ın da Halkbank ve Fenerbahçe maçında görev yapamayacak olması üzüntüye neden oldu.
Öte yandan Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde 12. ve ikinci devrenin ilk haftası dün oynanan tek karşılaşma ile start aldı. İkinci yarının açılış maçında Fenerbahçe-Galatasaray karşı karşıya geldi. Lige bugün oynanacak 5 karşılaşma ile devam edilecek. Program şöyle: 13:00 Beşiktaş-Maliye Milli Piyango (İstanbul/Akatlar), 16:00 Bozkurt Belediye-İstanbul Büyükşehir Belediyesi (Karabük/Merkez), 16:00 Belediye Plevne-Sosyal Güvenlik Kurumu (Tokat/H.Akbaş), 17:30 Ziraat Bankası-Arkas Spor (Ankara/S.Sırrı), 19:30 Halkbank-Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü (Ankara/S.Sırrı)
Gençler Erkekler Ligi’nde ise ikinci yarı perdesi dün oynanan tek karşılaşma ile aralandı. Bugün oynanacak 5 mücadele ile 11. hafta maçları tamamlanmış olacak. Karşılaşmaların programı şöyle: 10.30 Ziraat Bankası-Arkas Spor (Ankara/S.Sırrı), 10.30 Beşiktaş-Maliye Milli Piyango (İstanbul/Akatlar), 14.00 Bozkurt Belediye-İstanbul Büyükşehir Belediyesi (Karabük/Merkez), 15.00 Halkbank-Diltaş Eğt. Kurumu (Ankara/Batıkent), 18.00 Belediye Plevne-Sosyal Güvenlik Kurumu (Tokat/H.Akbaş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.