Diltaş kupa sınavında

Diltaş kupa sınavında

Ligde aradığını bulamayan Diltaşspor bugün sahasında Halk Bankası ile kupa sınavında karşı karşıya gelecek. Atatürk Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 13. 30da başlayacak

Aroma Erkekler 1. Voleybol Liginde mücadele eden Diltaşspor bugün Tele Dünya Türkiye Kupası maçında güçlü Halkbankası ile karşı karşıya gelecek. Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak.

Sezonun açılış maçında da Halk Bankası ile karşılaşan mavi-beyazlı ekip sahasında rakibine kaybetmişti. Zor fikstürün dezavantajını yaşayan Diltaş ekibi daha sonra sırasıyla Fenerbahçe ve Galatasaray deplasmanlarına çıktı. Fenerbahçe’ye kaybeden mavi-beyazlı ekip Galatasaray deplasmanından ise ilk puanını aldı. Daha sonra sahasında güçlü Arkas’a mağlup olan Diltaş ekibi 4. hafta sonunda da galibiyetle tanışamadı. İlk resmi galibiyetini ise kupada Tofaşspor’a karşı alan mavi-beyazlı ekibin ligdeki şanssızlığı ise devam etti. Deplasmanda Maliye’ye kaybeden Diltaş son olarak sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a yenildi.
Mavi-beyazlı ekip bugün kupada kazanarak moral bulmak istiyor. Güçlü Halk Bankası’na sezonun açılış maçında mağlup olan Diltaşspor  kupada rakibini yenerek hem moral bulmak hem de rövanşı almak istiyor.
Kupa maçını kazanarak moral bulmak istediklerini söyleyen antrenör Ünsal Kırıcı, “ Güçlü takımlar arasında mütevazi bir kadro ile mücadele etmeye çalışıyoruz.  Kupada da güçlü bir rakiple karşılaşacağız. Daha önce rakibimize sahamızda yenilmiştik. Bu defa yine sahamızda kupa maçında karşı karşıya geleceğiz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bu zorlu mücadeleyi kazanarak moral bulmak ve bunu da lige yansıtmak istiyoruz” diye konuştu  
ATAMAN: KÖTÜ GİDİŞE DUR DEMEK İSTİYORUZ
Çıktığı ilk 6 maçta galibiyetle tanışamayan Diltaş Eğitim Kurumları, kötü gidişi değiştirmek istiyor. Kulüp başkanı Mehmet Bozkurt Ataman, yaptığı açıklamada, lige hiç beklemedikleri şekilde kötü bir başlangıç yaptıklarını söyledi. Kötü gidişe, Teledünya Türkiye Kupası’nda bugün Konya’da Halkbank karşısında son vermek istediklerini ifade eden Ataman, “Bu maçta gerçek gücümüzü göstermek istiyoruz. Güçlü rakibimizi yenerek, çıkışa geçmeyi hedefliyoruz” dedi. Ligde ilk 6 haftada galip gelememelerinin üzüntü verici olduğunu dile getiren Ataman, şunları kaydetti: “İlk 5 haftada geçen yıl ligi ilk 5 sırada bitiren takımlarla oynadık. İlk kez mücadele ettiğimiz ligde, dünya starlarını kadrolarında barındıran bu takımlara karşı etkili olamadık ve bu tablo karşımıza çıktı. Ancak oyuncularıma ve teknik kadroya sonuna kadar güveniyorum. Önümüzdeki 5 haftada en az 3 galibiyet hedefliyoruz. Bunu başarabilecek gücümüz var. Taraftarlarımızı çok mutlu edeceğiz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.