Diltaş kupa rövanşına hazır

Diltaş kupa rövanşına hazır

Voleybolda, Teledünya Erkekler Türkiye Kupası 2. tur rövanş maçları bugün ve yarın oynanacak. Diltaş, Ankara deplasmanına çıkacak.

Programa göre, bugün saat 17.30’da Kastamonu Bozkurt Belediye-Sosyal Güvenlik kurumu, Bozkurt spor salonunda karşı karşıya gelecek. Saat 18.30’da ise Fenerbahçe ile Ziraat Bankası TVF 50. Yıl spor salonunda mücadele edecek. Geçtiğimizi hafta Konya’da yapılan maçta rakibine 3-0 yenilen Konya Diltaş Eğitim Kurumları Voleybol takımı, yarın Ankara deplasmanında, Selim sırrı Tarcan spor salonunda Halk bankası ile oynayacak. Maç saat 17.30’da başlayacak. Diltaş Başkent’e muhtemelen günü birlik gidip gelecek. İstanbul Büyükşehir Belediye-Galatasaray arasında Haldun Alagaş spor salonunda yapılacak maç ise 18.30’da başlayacak. 

Öte yandan Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde 7. hafta maçları tamamlanırken, Arkas Spor sezonun ilk yenilgisini İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında aldı. Ligin 7. haftasında deplasmanda İstanbul ekibine konuk olan Arkas Spor, sürpriz bir şekilde 3-0 yenilirken, hem liderliği hem de namağlup unvanını yitirdi. 25-19, 25-22 ve 25-19’luk setlerle 71 dakika gibi kısa bir sürede İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne boyun eğen İzmir ekibinin, 6 haftalık saltanatı sona erdi. Arkas Spor, 7. haftada 16 puan ve averajla 3. sıraya geriledi.
Güçlü rakibi karşısında çok etkili ve kararlı bir oyunla 3-0 galip gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise 2. sıradan liderliğe yükseldi. Puan tablosunda 2. sırada, deplasmanda Tokat Belediyesi Plevnespor’u 3-0 yenen Fenerbahçe yer alıyor.  Ligde 7. haftada alınan sonuçlar ve 28 Kasım Cumartesi günü yapılacak 8. hafta maçlarının programı şöyle: 7. Hafta sonuçları SGK-Konya Diltaş Eğitim Kurumu (3 - 2) Beşiktaş-Ziraat Bankası (3 - 2) İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Arkas Spor (3 - 0) Galatasaray-Maliye Milli Piyango (3 - 2) Kastamonu Bozkurt Belediye-Halk Bankası (0 - 3) Tokat Belediyesi Plevnespor-Fenerbahçe (0 - 3)
8. Hafta programı:13:00 Halk Bankası-Beşiktaş (Selim Sırrı Tarcan)15:00 Maliye Milli Piyango-İstanbul Büyükşehir Belediyesi (Selim Sırrı Tarcan) 17:30 Ziraat Bankası-Galatasaray (Selim Sırrı Tarcan) 13:00 Fenerbahçe-Kastamonu Bozkurt Belediye (TVF 50. Yıl) 16:00 Arkas Spor-SGK (İzmir Atatürk) 13:00 Konya Diltaş Eğitim Kurumu-Tokat Belediyesi Plevnespor (Konya Atatürk)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.