Diltaş İstanbul’a bileniyor

Diltaş İstanbul’a bileniyor

Erteleme maçında Arkas’a 3-2 mağlup olarak 1 puan alan ve moral bulan Diltaş, yarın deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak çıkış yakalamak istiyor

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde ikinci yarıya kötü başlangıç yapan ve üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla alt sıralardan kurtulamayan temsilcimiz Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü, deplasmanda güçlü rakibi Arkasspor karşısında kaçırdığı galibiyete yanıyor. Güçlü rakipleri karşısında setlerde beraberliği yakalamasına rağmen sonunu getiremeyen temsilcimiz Arkas karşısında da aynı sıkıntıyı yaşadı ve final setinde rakibine 3-2 mağlup oldu. İzmir deplasmanında güçlü rakibi karşısında 1 puan almayı başaran ve bu maçın ardından İstanbul’a geçen temsilcimiz Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile oynayacağı maça odaklandı. Arkas karşısında aldığı 1 puanın verdiği moralle rakibi karşısına çıkacak olan temsilcimizde her şey yolunda.

Yarın deplasmanda oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını İstanbul’da sürdüren temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor. Arkasspor maçının zorlu geçtiğini ifade eden Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bozkurt Ataman, “Ligin güçlü isimlerinden Arkasspor ile erteleme maçında karşı karşıya geldik. Zor bir mücadele oldu. Oyuncularımız rakibimiz karşısında etkili bir oyun sergiledi. Ancak salondan 3-2’lik sonuçla ayrıldı. Bu sonuca rağmen aldığımız puan bizi ilerisi için umutlandırdı. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazandığımız takdirde ligde daha rahat bir konuma geleceğiz. Yönetim olarak oyuncularımıza güvenimiz tam. İnşallah Konya’ya galibiyetle döneriz” diye konuştu.
Öte yandan Aroma Erkekler Voleybol 1. Liginde yarın 5 karşılaşma oynanacak. Program şöyle: 17:00 Maliye Milli Piyango-Arkas Spor (Selim Sırrı Tarcan), 19:00 SGK-Fenerbahçe (Selim Sırrı Tarcan), 17:30 İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Konya Diltaş Eğitim Kurumu (Haldun Alagaş), 16:00 Kastamonu Bozkurt Belediye-Ziraat Bankası (Bozkurt) 16:00 Tokat Belediyesi Plevnespor-Halk Bankası (Hüseyin Akbaş)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.