Diltaş hasreti dindirdi

Diltaş hasreti dindirdi

Uzun bir aradan sonra Ankaradan 1 puanla dönen Diltaş, bayramın 3. gününde evinde ağırladığı Tokat Belediye Plevnesporu 3-0 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı ve büyük moral buldu.

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde geride kalan 7 haftada Galatasaray ve Sosyal Güvenlik Kurumu deplasmanları dışında puan çıkaramayan Diltaş, sahasında Tokat Belediyesi Plevne’ye set vermedi. Ligde bugüne kadar oynadığı 7 maçta da rakipleriyle başa baş mücadele eden ancak oynadığı iyi oyunu puanlarla süsleyemeyen Mavi Beyazlılar, evinde Tokat Belediyesi Plevne’yi 3-0 mağlup ederek, taraftarına çifte bayram sevinci yaşattı. Setleri 25-20, 25-16 ve 25-14 alan Diltaş, bu sonuçla puanını 5’e yükseltirken, ligin dibinde yer alan Tokat ekibi ise büyük bir yara aldı. Mavi-Beyazlı temsilcimiz, ligin 9. haftasında 1 puan üzerinde yer alan Kastamonu Bozkurt Belediyesi ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde 8. hafta karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle: Halkbank-Beşiktaş: 2-3, Maliye Milli Piyango-İstanbul Büyükşehir Belediyesi: 1-3, Ziraat Bankası-Galatasaray: 3-0, Fenerbahçe-Kastamonu Bozkurt Belediye: 3-0, Arkas Spor-Sosyal Güvenlik Kurumu: 3-0, Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü-Tokat Belediyesi Plevne: 3-0
EREĞLİ, KAYSERİ’DE GALİBİYET İSTİYOR
Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele veren temsilcimiz Ereğli Belediyespor bugün saat 14.00’te deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. MKE Ankaragücü’nün cezası nedeni ile bu karşılaşma Kayseri’de oynanacak. Lige İstanbul’da Beşiktaş’ı yenerek başlangıç yapan ancak üst üste aldığı mağlubiyetlerle alt sıralara gerileyen temsilcimiz, geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul ekiplerinden Yeşilyurt’u 3-1 mağlup ederek kötü gidişine dur demişti.
Geride kalan 6 maçta 2 galibiyet elde eden ve topladığı 6 puanla 9. sırada bulunan Yeşil-Beyazlı ekip, 4 puanla 11. sırada yer alan Ankara temsilcisini Kayseri’de yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Temsilcimizde önemli bir eksiklik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak. Her iki takım içinde kolay bir maç olmayacağını ifade eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, “Zor bir karşılaşma olacak. Ereğli Belediyespor olarak bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Yönetim olarak takımımıza güvenimiz tam. İnşallah Ereğli’ye galibiyetle döneriz” dedi.
Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar ise “Yabancı oyuncularımızın takımımıza katılımlarıyla eksik oyuncumuz bulunmuyor. Hazırlıklarımızı tamamladık. Rakibimizin cezası nedeni ile bu karşılaşmayı Kayseri’de oynayacağız. Her iki takım içinde bu maç çok önemli. Oyuncularımızda bu maçın önemini biliyor. Hedefimiz maçı kazanıp, Ereğli’ye dönmek. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.