Diltaş Galatasaray’ı yenmek istiyor

Diltaş Galatasaray’ı yenmek istiyor

Aroma Erkekler Voleybol Liginde Pazar günü ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray ile karşılaşacak olan Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü, zorlu maça galibiyet parolası ile hazırlanıyor.

Sezonun ikinci yarısına deplasmanda Halkbank mağlubiyeti ile başlangıç yapan ve ardından kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe’ye mağlup olan temsilcimiz Diltaş, bu hafta iç sahada oynayacağı Galatasaray maçını kazanarak kötü gidişe dur demek istiyor. Ligin ilk iki haftasını puansız geçen ancak Galatasaray deplasmanında puanla tanışan Mavi-Beyazlılar, bu kez rakibiyle iç sahada oynayacağı zorlu mücadele sonunda gülen taraf olmak istiyor.

Ligde oynadığı 13 maçta 2 galibiyet alan ve topladığı 9 puanla 11. sırada yer alan Diltaş, Fenerbahçe mağlubiyetinin moral bozukluğunu bir an önce üzerinden atmak ve Galatasaray maçına yoğunlaşmak arzusunda. Ligde 21 puanla 5. sırada bulunan Galatasaray’la hafta sonu karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz zorlu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürürken, Konya ekibinde tüm oyuncuların son derece hırslı ve istekli oldukları bildirildi.
Fenerbahçe maçının artık geride kaldığını ve kalan maçlara konsantre olacaklarını belirten Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bozkurt Ataman, “Galatasaray maçı da son derece zorlu geçecek. Rakibimiz gerçekten çok güçlü bir ekip. Çok güzel bir maç olacak. Konyalı voleybol severlerden tek ricamız, tıpkı Fenerbahçe maçında olduğu gibi salonu doldurarak, destek vermeleri. Umut ediyorum ki kazanan biz oluruz. Galatasaray karşılaşması bizim için bir çıkış maçı olacak” dedi. Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde Pazar günü Konya Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü-Galatasaray 14. hafta mücadelesi saat 13.00’te başlayacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.