Diltaş Eğitim’in moralleri bozuk

Diltaş Eğitim’in moralleri bozuk

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Liginde mücadele eden Konya temsilcisi Diltaş Eğitim Kurumunda, Galatasaray mağlubiyeti moralleri bozdu.

Kulüp Başkanı Mehmet Bozkurt Ataman, yaptığı açıklamada, Galatasaray karşısında maça iyi başlamalarına karşın, sonunu getiremediklerini ve sahadan yenilgiyle ayrıldıklarını belirtti. Galatasaray’ın çok iyi oynamadığını belirten Ataman, “Rakibimiz bizim bireysel hatalarımızı değerlendirerek sonuca gitmesini bildi. Kazanmamız gereken bir maçı kaybettiğimiz için çok üzgünüz” dedi. Ataman, son 3 haftada önemli puan kayıpları yaşadıklarını ifade ederek, “Motivasyon eksikliği yaşıyoruz. Bir an önce toparlanmamız gerekiyor. Galatasaray maçı önümüzdeki haftalar için bize umut verdi. Teknik kadromuza ve oyuncu arkadaşlarımıza güveniyoruz. Önümüzdeki haftalarda alacağımız galibiyetlerle takımımızı layık olduğu yere taşıyacağız” diye konuştu.

Öte yandan Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nde geçtiğimiz hafta sonu 6 karşılaşma yapıldı. 2. Devre 3. hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle: Halk Bankası-Maliye Milli Piyango (3 - 1) Ziraat Bankası-İstanbul Büyükşehir Belediyesi (1 - 3) Beşiktaş-SGK (3 - 0) Fenerbahçe-Arkasspor (3 - 1) Kastamonu Bozkurt Belediye-Tokat Belediyesi Plevnespor (3 - 0) Konya Diltaş Eğitim Kurumu-Galatasaray (2 - 3)
Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor ise İller bankası yenilgisi ile bir kez daha moral kaybetti. 6 karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle. 2. Devre 2. hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle: İller Bankası-Konya Ereğli Belediye ( 3-0 ) Bursa Nilüfer Belediye-Ankaragücü ( 1-3 ) Beşiktaş-Beylikdüzü (3-0) Eczacıbaşı Zentiva-Fenerbahçe Acıbadem ( 0-3 ) Galatasaray-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ( 0 3 ) Karşıyaka DYO-Yeşilyurt ( 2-3 )
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.