Diltaş eğitim, Arkas önünde

Diltaş eğitim, Arkas önünde

Aroma Erkekler Voleybol 1. Liginde mücadele eden ve geride kalan 3 haftada 1 puan toplayabilen temsilcimiz Diltaş, bugün saat 13.00te Atatürk Spor Salonunda lig ikincisi ve yenilgisiz Arkassporu konuk edecek.

Bu sezon ilk defa mücadele ettiği ligde henüz istediği galibiyeti alamayan Mavi-Beyazlı ekip, Arkas maçının hazırlıklarını dün yaptığı çalışma ile tamamladı ve kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Arkasspor maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade eden Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulüp Başkanı Mehmet Bozkurt Ataman, “Üzerimizde galip gelememenin büyük bir baskısı var. İyi bir kadroya sahibiz ama ligin en güçlü rakipleriyle ilk haftalarda karşılaşmak kötü oldu. En kısa zamanda toparlanacağımıza inanıyorum. Bugün konuk edeceğimiz Arkas da ligin en güçlü ekiplerinden birisi. Tüm gayretimizi gösterip, bu maçtan galip ayrılmak istiyoruz. Hafta boyu yapılan çalışmalarda, nerelerde hata yaptığımızı belirledik. Bunları giderecek ve taraftarlarımızın da desteğiyle salondan galip çıkacağız. Buna inanıyorum” dedi.
Ligde bugün oynanacak 4. hafta maç programı şöyle: 13.00 Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü-Arkas Spor (Konya Atatürk), 13.30 Beşiktaş-Belediye Plevne (İstanbul Akatlar), 17.00 Fenerbahçe-Maliye Milli Piyango (İstanbul TVF 50. Yıl), 17.30 Halkbank-İstanbul Büyükşehir Belediyesi (Ankara Selim Sırrı Tarcan) Öte yandan Genç Erkekler’de ise bugün 5 karşılaşma oynanacak. Program şöyle: 10.30 Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü-Arkas Spor (Konya Atatürk), 10.30 Halkbank-İstanbul Büyükşehir Belediyesi (Ankara Selim Sırrı Tarcan), 10.30 Fenerbahçe-Maliye Milli Piyango (İstanbul TVF 50. Yıl), 11.00 Beşiktaş-Belediye Plevne (İstanbul Akatlar), 13.30 Bozkurt Belediyesi-Galatasaray (Kastamonu Bozkurt)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.