Diltaş 2. yarıdan umutlu

Diltaş 2. yarıdan umutlu

Ligde ilk yarı perdesini Ziraat Bankası yenilgisiyle kapatan Diltaş, ikinci yarıdan umutlu.

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde geçtiğimiz Cumartesi günü Ziraat Bankası karşısında istenileni veremeyen ve ilk yarıyı 9 puanla 10. sırada tamamlayan Diltaş, ikinci yarıda oynayacağı hedef maçlarını kazanıp, ligi orta sıralarda tamamlamayı planlıyor. Ziraat Bankası maçının ardından teknik heyet tarafından 5 gün izin verilen Mavi-Beyazlı oyuncular, yoğun bir çalışma döneminin ardından ikinci yarıya en hazır şekilde başlamak amacında.
Kulüp Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bozkurt Ataman, Ziraat Bankası deplasmanında sezonun en iyi savunmasını yaptıklarını ancak hücumda etkili olamadıkları için güçlü rakiplerine kaybettiklerini belirterek, “Ziraat Bankası’nın gücünü biliyorduk. Bu sezonun en iyi savunmasını yaptık ve servise manşeti aldık ama servis atamadık. Hücum gücümüz çok düşüktü. Rakibin en iyi oyuncusu Celitans’ı durdurmamıza rağmen kendi hücum gücümüzün düşük olması yenilmemize sebep oldu” dedi.
İkinci yarıda hedef maçlarından 4’ünü iç sahada oynayacaklarını vurgulayan Başkan Mehmet Bozkurt Ataman, “Ligi averajla 10. sırada tamamladık. İkinci yarıda deplasmanda 5 maçımız var. 6 maçımızı ise iç sahada oynayacağız. Bu da bizim için bir avantaj. Hedef maçlarımızdan 4’ünü iç sahada oynayacağız. Çok rahatlıkla orta sıralarda yer alacağımızı düşünüyorum. Kaza maç olmayacak. Üst üste alınan puanlar sonucunda takımın artık kendine güveni geldi. Hem fizik olarak hem de moral olarak çok iyiyiz” diye konuştu.
Geçtiğimiz gün Aroma Erkekler Birinci Ligi’nde 6 maç yapıldı. Karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle: Ziraat Bankası-Diltaş Eğitim Kurumu  3 - 0 ) Halkbank-Fenerbahçe ( 0 - 3 ) Beşiktaş-Arkas Spor ( 1 - 3 ) Galatasaray-SGK ( 3 - 0 ) Bozkurt Belediyesi-Maliye Milli Piyango ( 2 - 3 ) Belediye Plevne-İstanbul Büyükşehir Belediyesi ( 0 - 3 )

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.