Dijital Dönüşüme 2 Milyon Tl Yatırım Yaptı, Çalışan Sayısını 5 Bine Çıkaracak

Dijital Dönüşüme 2 Milyon Tl Yatırım Yaptı, Çalışan Sayısını 5 Bine Çıkaracak

Dijital Dönüşüm Hareketi kapsamında 'Mükemmel Müşteri Deneyimi için Hizmet' alanına yatırım yapan Vodafone, Türkiye’nin 81 ilinde perakende yüzünü yeniliyor. Vodafone Grubu’nun global tasarımını Türkiye’ye taşıyan şirket, bin...

Dijital Dönüşüm Hareketi kapsamında 'Mükemmel Müşteri Deneyimi için Hizmet' alanına yatırım yapan Vodafone, Türkiye’nin 81 ilinde perakende yüzünü yeniliyor. Vodafone Grubu’nun global tasarımını Türkiye’ye taşıyan şirket, bin 200’den fazla mağazası için 2 yılda bayi yatırımları da dahil 200 milyon TL’nin üzerinde yatırım yapacak. Şirket, bu çerçevede çalışan sayısını da 5 binin üzerine çıkarmayı hedefliyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sinan Kızıldağ, Wyndham Grand Otel'de düzenlenen 'Dijital Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada bu çerçevede planladıkları işleri anlattı. Kızıldağ, "Dijital dönüşümü sağlayan mağazalarımızda teknolojiye ulaşmak çok daha kolay, çok daha elverişli olacak. Sadece mağazalarımızda 4 bin 500 olan çalışan sayımızı 5 binin üzerine çıkartacağız. Yeni dönem mağaza planlarımızda kadınlarımızın iş gücüne katılmasına özel önem vereceğiz." dedi. Yatırımlarını şekillendirdikleri yeni dönemi 'dijital dönüşüm hareketi' olarak adlandırdıklarını vurgulayan Kızıldağ, bu kapsamda sosyal ve hizmet alanındaki yatırımları da sürdürdüklerini kaydetti.

Kızıldağ, "Müşteri memnuniyetinde çıtayı sürekli yükseltmek ve ilk çeyrekte ulaştığımız 20,4 milyon abone tabanımıza daha kaliteli hizmet sunmak ve onlara bir adım mesafede olmak için 4 yıl önce 800 olan mağaza sayımızı bin 200’e çıkardık. İhtiyaç oldukça yatırım yapmaya devam edeceğiz. Bugünde mükemmel müşteri deneyimi için yaptığımız hizmet yatırımları kapsamında Türkiye’nin 4 bir yanında yayılmış mağazalarımızı baştan sona dijitalleştireceğimizi duyurmanın gururu paylaşıyorum." ifadelerini kullandı.

Vodafone grubunun bütün dünyada büyük bir yatırımla hayata geçireceği yenilemede Türkiye’yi seçtiklerini anlatan Kızıldağ, "Global düzeyde gerçekleşecek bu muazzam dönüşümün önemli bir kısmı Türkiye’yi kapsıyor. Biz de mükemmel müşteri deneyimi için hizmet yatırımları çerçevesinde bir yatırım hamlesi başlattık." dedi. Türkiye’nin her yerinde aynı standart hizmeti sağlamayı hedeflediklerinden bahseden Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sinan Kızıldağ, ayrıca şunları söyledi:

"İşte böylece 81 ilde başlattığımız bu yatırım hamlesinde Türkiye’nin dijital dönüşümüne katkı sağlayacağız. Dijital dönüşümü sağlayan bu mağazalarımızda teknolojiye ulaşmak çok daha kolay, çok daha elverişli olacak. Mağazalarımızı ziyaret ettiğinizde siz de göreceksiniz ki, bu bir mobilya değişim projesi yatırımı değildir. Teknolojinin sağladığı tüm kolaylıklardan faydalanarak, üstün hizmet sunmayı hedefliyoruz. Bu mağazalardaki özel eğitimden geçen danışmalarımız, satış elemanlarımız müşterilerimize son teknolojiye sahip ürünler hakkında detaylı bilgi verecek kapasiteye ulaştılar. Sadece mağazalarımızda 4 bin 500 olan çalışan sayımızı 5 binin üzerine çıkartacağız. Yeni dönem mağaza planlarımızda kadınlarımızın iş gücüne katılmasına özel önem vereceğiz. Yakında, sadece kadınlarımızın çalışacağı mağazalarımızın hizmete gireceğini sizlere müjdelemek istiyorum."

Kızıldağ, konuşmasından sonra yenilenen mağazalardan biri olan Özdilek AVM Vodafone şubesini basın mensupları ve Sanatçı Selami Şahin ile birlikte gezdi. Işıklandırma, kâğıt kullanımı ve çalışanların çevre konusunda bilinçlendirilmesine yönelik eğitimler gibi birçok alanda uygulamaların hayata geçirildiği yeni Vodafone mağazalarının, engelli bireylerin kapıdan kolayca girebilmesi ve mağaza içinde rahatça alışveriş yapabilmesine uygun şekilde tasarlandığını anlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.