Didim’de Yan Yatan Vinç Korkuttu

Didim’de Yan Yatan Vinç Korkuttu

Didim’de seyir halinde olan vincin üzerindeki taşıma ekipmanının boşalması sonucunda vinç yan yattı. Olay nedeniyle bir işyerinin bahçesinde maddi hasar meydana gelirken yol kısa süreliğine trafiğe ka...

Didim’de seyir halinde olan vincin üzerindeki taşıma ekipmanının boşalması sonucunda vinç yan yattı. Olay nedeniyle bir işyerinin bahçesinde maddi hasar meydana gelirken yol kısa süreliğine trafiğe kapandı.

Edinilen bilgiye göre; Yeni Mahalle Selanik Caddesi üzerinde seyir halinde olan 09 08 027 plakalı vinçin üstündeki yer alan ekipmanın boşalması sonucunda vincin üzerindeki ekipman cadde üzerindeki bir işyerinin bahçesine çarptı; çarpmanın etkisiyle vinç yan yattı. Olayın ardından vinçin şoförü araç üzerine çıkarak vinci düzeltmeye çalışırken olayı görenler durumu polise bildirdi.

Olay nedeniyle cadde kısa süreliğine trafiğe kapatılırken, vincin çarptığı işyerinin bahçesinde ve duvarında maddi hasar meydana geldi. Olayda can kaybının olmaması sevindirirken vinç daha sonra sürücü tarafından düzeltilerek yoldan kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.