Devlet Bahçeli’ye ‘Mükremin’ yanıtı

Devlet Bahçeli’ye ‘Mükremin’ yanıtı

Çözüm sürecine yönelik eleştirilerini ‘akil insanlar’ heyetinden isimler zikrederek devam eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ‘Mükremin’ yanıtı oyuncu Yılmaz Erdoğan’dan geldi.

Devlet Bahçeli’ye ‘Mükremin’ yanıtı! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin son grup toplantısında çözüm sürecine ilişkin, ’akil insanlar’ heyetinde bulunan Yılmaz Erdoğan’a ‘ölen PKK'lılara şehit diyen Mükremin Çıtır herkesi Feriştah, Mücver abla olarak mı görmektedir?’ sözleriyle yüklenmişti. Devlet Bahçeli'nin bu sözlerine yanıt veren Yılmaz Erdoğan, kendisine ‘Mükremin’ diyebileceğini belirterek "Kişisel polemiklerimizin bu sürecin önüne geçmesi anlam taşımaz. Sakin bir dengeyi kovalıyoruz" dedi.

Yılmaz Erdoğan ve Akil İnsanlar Güneydoğu Anadolu Bölgesi Heyeti, Diyarbakır'da AK Parti, BDP ve CHP il teşkilatlarını ziyaret etti. Heyetin başkanlığını yapan Yılmaz Ensaroğlu, terör sorunun çözümü için CHP’nin önemli role sahip olduğunu söyledi.

YILMAZ ERDOĞAN: BEN MÜKREMİN

Ziyaretlerin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan sanatçı Yılmaz Erdoğan, çok önemli gelişmelerin olduğunu kaydetti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisi hakkındaki demecinin sorulması üzerine Yılmaz Erdoğan, "Mükremin diyebilirler, orada bir sorun yok. Bizim kişisel polemiklerimizin bu sürecin önüne geçmesi hiçbir şekilde anlam taşımaz. Biz burada sakin bir dengeyi kovalıyoruz. Dolayısıyla bu tür söylentileri duymuyorum ben. İnsanın nefsine ağır gelen hakkında hayırlıdır derler" dedi.

Sanatçı Yılmaz Erdoğan, yaptığı esprililerle ortamda bulunanların gülmesini sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.