Devlet Bahçeli'den Sırrı Sakık'a ırkçılık tepkisi

Devlet Bahçeli'den Sırrı Sakık'a ırkçılık tepkisi

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, BDP'li Sırrı Sakık'ın Boşnaklar'la ilgili sözlerine çok sert çıktı

"Türkler ve Kürtler eşdeğer değildir" diyen CHP İzmir milletvekili Birgül Ayman Güler'i eleştiren BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, "Sonradan kendisine bu ülkeyi mesken edenler, Kafkasya'dan Boşnaklar'dan gelenler siz bu ülkenin sahipleri değilsiniz" demişti.

SIRRI SAKIK'A BAHÇELİ'DEN SERT TEPKİ

Bugün parti grubunda bu sözleri çok sert bir dille eleştiren MHP Genel BAşkanı Devlet Bahçeli, 'BDP'li ırkçılar AKP'den aldıkları destekle Türk milletinin içine nifak sokmakta. "Sonradan kendisine bu ülkeyi mesken edenler, Kafkasya'dan Boşnaklar'dan gelenler siz bu ülkenin sahipleri değilsiniz" demek Mehmetçiğe sıkılan kurşundan daha tehlikelidir. Kafkasya'dan Boşnaklardan gelenlere bu ülke analarının ak sütü gibi helaldir. Aksini iddia edenlere haddini bildiririz.' şeklinde konuştu.

"ŞEREFSİZLİK ADRESİNİ BULMUŞTUR"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, " AKP , BDP, CHP , PKK çerçevesinde şeresizlik adresini bulmuştur" dedi.

Bahçeli şunları söyledi; "Bir ara PKK'lılarla kucaklaşan BDP'lilerin dokunulmazlığını kaldırıp İmralı canisini asmaktan bahseden Başbakan artık en önemli gündemi olarak İmralı'dan gelecek haberleri beklemektedir. Türk milletine içimize kadar sızmış Haçlı zihniyeti tarafından zehir enjekte edilmektedir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.