Destici'den ittifak açıklaması!

Destici'den ittifak açıklaması!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim ittifakı konusunda MHP ile aralarında bir sorun olmadığını ifade etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim ittifakına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İlkesel olarak ittifakın içinde olduklarını söyleyen Destici, AK Parti, MHP ve BBP ittifakının, yerel seçimlere de olumlu yansıyacağını savundu.

MHP İLE BİR PROBLEMİMİZ YOK

İttifak konusunda MHP ile aralarında bir sorun olmadığını da ifade eden Destici, "Hiçbir olumsuz açıklamaları yok. O sadece cumhur ittifakını bozmak isteyen, fitne sokmak isteyen ya da cumhur ittifakının başarısından tedirgin olan kesimlerin çıkardığı bir takım dedikodulardır. Ne MHP’nin bizimle, ne de bizim MHP ile bir problemimiz yok" dedi.

KANAATİMİZİ ZAMANI GELİNCE KARARA ÇEVİRİRİZ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin "Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan" sözlerinin hatırlatılması ve BBP’nin adayının da Recep Tayyip Erdoğan olup olmadığının sorulması üzerine Destici, "Eğer bir ittifak yapıyorsanız, ittifak yapan partilerin ortak bir cumhurbaşkanı adayları olacaktır. Bir kanaatimiz var ama bunu henüz parti meclisimizde bir karara çevirmiş değiliz. Zamanı gelince bu kanaatimizi karara çeviririz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.