Her şey tamam sadece imzalar kaldı

Her şey tamam sadece imzalar kaldı

Konyaspor’da transferde ismi geçen oyuncularla anlaşmalar tamam. Prensip anlaşmasına varılan futbolcuların kısa süre içerisinde resmi sözleşmeye imza atmaları bekleniyor.

Konyaspor’da Nzonzi de tamam Konyaspor’da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip transfer tahtasının açılmasının ardından imzalar da art arda atılmaya başlandı. Konyaspor son olarak uzun süredir görüştüğü futbolcusu Steven Nzonzi’de mutlu sona ulaştı.
Oyuncu ile bir yıl daha yeşil-beyazlı formayı giyecek. Geçtiğimiz sezon başında performansı ile ilgili eleştiriler alan Nznozi daha sonra gösterdiği performans ile ise takımın en faydalı isimleri arasında yer aldı.
35 yaşındaki yıldız futbolcu, geride kalan sezonda Konyaspor ile 36 maçta 4 gollük performans sergiledi.
Tecrübeli futbolcunun Erciyes kampına katılması bekleniyor.
PEDRİNHO İMZA İÇİN GELİYOR
Konyaspor, Bulgaristan Ligi’nde CSKA 1948 forması giyen Brezilyalı sol kanat oyuncusu Pedrinho ile prensip anlaşmasına vardı. Oyuncunun bugün ya da yarın imza için Konya’ya gelmesi bekleniyor.Yeşil-Beyazlı ekibin prensip anlaşmasına vardığı 27 yaşındaki futbolcu ile yapılacak sözleşmenin 3 yıllık olduğu kaydedildi. Bulgaristan ekibi ile geride bıraktığımız sezon 39 maça çıkan deneyimli futbolcu sahada yer aldığı maçlarda 12 gol atarken 6 asistlik bir performans sergiledi.

MELİH İBRAHİMOĞLU ELEME MAÇINDAN SONRA GELECEK
Konyaspor’un prensip anlaşmasına vardığı Melih İbrahimoğlu takımıyla iki maça çıktıktan sonra imza için Konya’ya gelecek
Melih İbrahimoğlu, kulübüyle 9 ve 17 Temmuz'da Avrupa maçları oynadıktan sonra 18 Temmuz'da Konya'ya gelecek ve 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.