Konyalı turizm firması 60 milyon liraya otobüs satın aldı! İşte yatırımın detayları

Konyalı turizm firması 60 milyon liraya otobüs satın aldı! İşte yatırımın detayları

Konya’nın önde gelen seyahat firmalarından biri olan Kontur Turizm, araç filosuna kattığı 4 adet yeni Mercedes-Benz Tourismo model otobüsle filosunu güçlendirdi.

Türkiye’nin önde gelen turizm firmalarından biri olan Konya merkezli Kontur Turizm otobüs filosunu son model otobüslerle güçlendirmeye devam ediyor. Kontur Turizm araç filosuna kattığı 4 adet Mercedes-Benz Tourismo model otobüsle filosunu genişletti. Mavi, sarı, kahverengi ve siyah renklerden oluşan otobüsler Kontur Turizmin araç filosuna katılarak hizmete girdi.

kontur.jpg

4 YENİ OTOBÜS VATANDAŞLARIN HİZMETİ

Şehirlerarası taşımacılıkta bir marka haline gelen Kontur Turizm, yeniden dünyanın güçlü markalarından biri olan Mercedes-Benz’i tercih etti. Ankara’dan alınan 4 adet Mercedes-Benz Tourismo model hizmetler vatandaşların hizmetine girdi. Tanesi 15 milyon TL olan Mercedes-Benz Tourismo, kullanıcısına en üst seviyede güvenlik, konfor, ergonomi, güç ve performans sunarak ekonomi ve yüksek kazanç için gerekli tüm şartları yerine getiriyor.

platformu-1.jpg

“HİZMET KALİTESİNDEN TAVİZ VERMİYORUZ”

Kontur Turizm Genel Müdürü Ertuğrul Sarıhan, vatandaşlara daha konforlu hizmet vermek için otobüslerini son model otobüslerle yenilediklerini dile getirdi. Kontur Turizm’in yıllardır şehirler arası taşımacılıkta bir marka haline geldiğini ifade eden Sarıhan, “Otobüs filomuza katılan mavi, sarı, kahverengi ve siyah renklerden oluşan otobüslerle hizmet kalitemizi ve yolculuk konforunu en üst düzeye çıkaracağız. Türkiye’nin birçok yerine otobüs seferleri gerçekleştiriliyor. Kontur Turizm olarak vatandaşlarımızın konforlu bir ortamda yolculuk yapmasını istiyoruz. Bu yüzden sürekli filomuzu son model otobüslerle yenileyerek, hizmet kalitemizden taviz vermiyoruz. Yeni otobüslerimizin hemşehrilerimize ve şirketimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

Kaynak:İBRAHİM BÜYÜKEKEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.