Destici: Ak Parti Ve Mhp’den İstifa Eden Milletvekilleri İle Görüşüyoruz

Destici: Ak Parti Ve Mhp’den İstifa Eden Milletvekilleri İle Görüşüyoruz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Başkanı Mustafa Destici, AK Parti ve MHP’den istifa eden milletvekilleri ile BBP’ye geçmeleri konusunda görüşme içerisinde olduklarını açıkladı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Başkanı Mustafa Destici, AK Parti ve MHP’den istifa eden milletvekilleri ile BBP’ye geçmeleri konusunda görüşme içerisinde olduklarını açıkladı. Önümüzdeki günlerde bu konuda gelişmeler yaşanabileceğini aktaran Destici, “Bizim görüştüklerimiz, konuştuklarımız var. Bu anlamda AK Parti ve MHP‘den istifa eden milletvekilleriyle görüşme içerisindeyiz. Hepsini de BBP’de görmek istiyoruz. Ama şu an kesin bir şey söylememem lazım.” dedi.

Destici, partisinin Eskişehir il binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Destici, bir gazetecinin, “AK Parti’den istifa eden milletvekillerinin BBP’ye geçeceği yönünde iddialar var, doğru mu?” sorusu üzerine, şu anda bu milletvekilleriyle görüşme içerisinde olduklarını söyledi.

“Biz tabi ki toplumun her kesimi ile görüşüyoruz. O arkadaşlarımızla da görüşüyoruz.” diyen Destici, şöyle konuştu: “Türkiye’de özellikle yerel seçimlerden sonra tabi yerel seçimlerin sonucuna göre, Türkiye çok büyük bir ihtimalle erken genel seçim yaşayacak. Bu görüntü var şu anda. Gidişat bu şekilde devam ederse. Tabi ona yönelik pek çok çevrenin bir takım hazırlıkları ve bir takım gelişmeleri var. Ankara, bu anlamda çok hareketli. Ankara kulislerinde bunlar görüşülüyor. Bizim de görüştüklerimiz, konuştuklarımız var. Bu anlamda biz AK Parti’den istifa eden ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa eden arkadaşlarla görüşüyoruz. İşin açıkçası hepsini de BBP’de görmek isteriz.”

"ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BAZI GELİŞMELER YAŞANABİLİR"

Ancak bu konuda netleşmeden bir şey söylemenin doğru olmayacağını aktaran Destici, “İşin doğrusu bu. Önümüzdeki günlerde bazı gelişmeler yaşanabilir. Tabi ben kesinleşmeden hiçbir konuyu basınla paylaşmam doğru olmaz diye düşünüyorum. Ama şu bir gerçek, alternatif ve toparlanma yeri BBP.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.