Derbide gülen taraf: Akşehir

Derbide gülen taraf: Akşehir

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig  6.Grup’ta 22.haftasında  Karapınar Belediyespor ile Akşehirspor dün Karapınar İlçe Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Karapınar İlçe Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi 3-0 Akşehirspor kazandı ve zirve yarışını sürdürdü.


İLK 11’LER
Hüseyin Yücesu yönetimindeki Karapınar Belediyespor sahaya; Enes, Rıdvan Yanık, Rıdvan, Muhammed,Alperen, Barış, Abdullah Başçı, Ahmet Güven, Kazım Filiz, Muhammed Ali ve Burhan ilk 11’i ile çıkarken Cenap Taner yönetimindeki Akşehirspor sahaya; Sofu Baykal,  Sedat Aslan,  Ünal Erkeç,  Burak Çınar,  Kubilay Yıldırım,  Oğuzcan Genç, Mustafa Aksoy, Bünyamin Demir, Ali Tayfun Akbey, Orhan Yüksel. Ve Uduak ilk 11’i ile çıktı.
Maça Karapınar Belediyespor iyi başlayan taraf oldu. Rakip kalede etkili olan ev sahibi takım ataklardan yararlanamadı.  33.dakikada  Uduak’ın attığı golle 1-0 öne geçen Akşehirspor, 35.dakikada Bünyamin Demir’in attığı golle skoru 2-0’a getirdi. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Akşehirspor 46.dakikada Mustafa Aksoy’un attığı golle skoru 3-0’a getirdi. Maçta iki ekipte ataklarından yararlanamadı. Mücadeleyi 3-0’lık skorla Akşehirspor kazandı.
AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.