Deniz Baştoklu için hatim duası yapıldı

Deniz Baştoklu için hatim duası yapıldı

Geçirdiği kalp krizi sonucu 33 yaşında hayatını kaybeden Deniz Baştoklu için Baştoklu ailesi ölümünün 52. gecesi münasebeti ile iftar yemeği verdi ve hatim duası yaptırdı.

İftar yemeğine AK Parti Konya eski milletvekili Ahmet Büyükakkaşlar, CHP İzmir eski milletvekili ve kalp damar cerrahı uzmanı Prof. Dr. Hakkı Akalın, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut, Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Hüseyin Telli, Doğanhisar Belediye Başkanı Salih Öztoklu, AK Parti Konya il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Konya eski ve yeni il başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, hukukçular, doktorlar, işadamları, Konya’daki bankaların üst düzey yöneticileri, merhum Deniz Baştoklu’nun üniversiteden hocaları ve okul arkadaşları, spor camiasının yöneticileri, antrenörleri ile sporcular, Baştoklu ailesinin akrabaları ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
İftar yemeğinin ardından hatim duası edildi. Davetlileri kapıda karşılayan ve tek tek uğurlayan iş adamı ve CHP il eski Başkanı Rahmi Baştoklu herkese tek tek teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.