Demirbey Oyunlarda 3. oldu

Demirbey Oyunlarda 3. oldu

2. Uluslararası Rumi Çocuk Spor Oyunlarının ikinci günü, bisiklet, karate, ritmik cimnastik, satranç ve tekvando müsabakalarıyla başladı

2. Uluslararası Rumi Çocuk Spor Oyunları’nın ikinci günü, bisiklet, karate, ritmik cimnastik, satranç ve tekvando müsabakalarıyla başladı. Merkez Selçuklu ilçesi Şefik Can Caddesi’nde yapılan bisiklet yarışlarında Türkiye, Bulgaristan, Sırbistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Konya takımı yarıştı. 10 turdan oluşan 34 kilometrelik parkurda Türkiye’den Emre Torun birinci, Sırbistan’dan Dairo Mimçeviç ikinci, Konya takımından ise Alihan Demirbey üçüncü oldu. Karatede ise Selçuklu Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda Türkiye, Azerbaycan, Bulgaristan, Makedonya, Ukrayna ve Mısır’dan katılan kız sporcular, kata ve kumite dallarının elemelerinde mücadele ettiler. Ritmik cimnastik müsabakalarında Türkiye, Rusya, Ukrayna, Gürcistan ve Belarus, tekvandoda Türkiye ve Konya ile İsviçre, Almanya, Moldova, Azerbaycan, Bosna Hersek, satrançta da Türkiye ve Konya ile Yunanistan, Romanya, İran, Suriye takımları Konya Atatürk Spor Salonu’ndaki müsabakalarda yarışıyorlar.

Öte yandan 2. Uluslar Arası Rumi Çocuk Spor Oyunları bugün yapılacak müsabakalarla devam edecek. Program şöyle: 10.00 Karate Selçuklu Belediye Spor Salonu, 10.00 Halter 100. Yıl Spor Salonu, 10.00 Tekvando Atatürk Spor Salonu, 10.00 Bisiklet Stadyum Çevresi, 10.00 Satranç GHSİM Sosyal Tesisleri. Ampute Futbol Ligi’nde mücadele eden Konya Engelliler Gücü, Malatya Bedensel Engelliler Gücü’nü konuk edecek. Selçuklu Sentetik Saha’da oynanacak olan karşılaşma saat 10.00’da başlayacak.

AA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.