Davutoğlu:Ekmeleddin Bey'de Kılıçdaroğlulaşma eğilimi var

Davutoğlu:Ekmeleddin Bey'de Kılıçdaroğlulaşma eğilimi var

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ekmeleddin İhsanoğlu hakkında "Ekmeleddin Bey'de Kılıçdaroğlulaşma eğilimi var" dedi.

Bakan Davutoğlu, TGRT Haber ve İHA Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar’ın moderatörlüğünü yaptığı "Neler Oluyor" programına konuk oldu. Davutoğlu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

"KILIÇDAROĞLULAŞMA EĞİLİMİ"

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu hakkında,"Çok tehlikeli bir eğilim görüyorum Ekmeleddin Bey’de. Bu Kılıçdaroğlulaşma eğilimi" dedi.

"KILIÇDAROĞLU SEBEP-SONUÇ İLİŞKİSİ KURAMAZ"

Davutoğlu, konuşmasına şöyle devam etti;

"Bir kere bilim adamı olarak objektif halkalara dayalı yorumlar yapmak lazım. Açıkçası çok tehlikeli bir eğilim görüyorum Ekmeleddin Bey’de. Bu Kılıçdaroğlulaşma eğilimi. Dikkat ederseniz Kılıçdaroğlu’nun söylediği bazı şeylerin vakayla hiçbir alakası yoktur. Kılıçdaroğlu mantıksal silsile, sebep sonuç ilişkisi kuramaz.

"EKMELEDDİN BEY BU DÜNYADA YAŞAMIYOR"

Ya Ekmeleddin Bey bu dünyada yaşamıyor. Ya da ona öğretildi ki yalan da olsa gerçeğe dayanmasa da tekrar et birileri inanır. Bölgeyi iyi bilse bu Lübnan'da kimlerin kaçırıldığını, Mısır’da kimlerin kaçırıldığını, Libya’da kimlerin kaçırıldığını bilmemiş olabilir mi? Bilmiyorsa o zaman bölgede ne olup bittiğini bilmiyorsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum