‘Davaya hizmet edecek ömrümüz varmış’

‘Davaya hizmet edecek ömrümüz varmış’

Saadet Partisi'nin Kongresi için Konya'dan Ankara'ya giderken içinde bulunduğu aracın kaza yapması sonucu yaralanan Saadet Partisi Karatay İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Aka, yaşadıklarını anlattı.

Saadet Partisi'nin Kongresi için Konya'dan Ankara'ya giderken içinde bulunduğu aracın kaza yapması sonucu yaralanan Saadet Partisi Karatay İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Aka, yaşadıklarını anlattı. Aka, “Tedavimiz yoğun olarak devam ediyor. Sağlık durumumuz iyi” dedi.

adsiz-006.jpg

ÖZEL AMBULANS İLE KONYA’YA GELDİM

Saadet Partisi Karatay İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Aka, parti teşkilatlarının bir kere daha yanlarında olduğunu hissettiklerini söyledi. Birçok Saadet Partisi teşkilatının arayarak veya ziyarete gelerek geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini açıklayan Aka, “Yaklaşık 10 gündür tedavi sürecimiz devam ediyor. Şahsımı telefon ile arayanlar arasında Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu, Eski Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Özkafa, diğer siyasi parti temsilcilerinden ziyaretime gelenler oldu. Telefonla arayanlar oldu. Hepsine teşekkür ediyorum. Türkiye’nin dört bir yanından hem ziyaret edildim, hem telefonla arandım. Ankara’dan Konya’ya özel ambulansla getirildim. Konya Milletvekili Tahir Akyürek ve Abdulkadir Karaduman sayelerinde Ankara’dan Konya’ya özel ambulansla geldim. Allah hepsinden razı olsun. Herkes çok ilgilendi. Genel Başkanımızdan tutun partimizin en alt kademesine kadar her kesimden aradılar, sordular, ziyaret ettiler. Özellikle Konya İl Başkanımız, yardımcıları ilçe teşkilatları hepsi yanımızda olduklarını hissettirdiler. Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman bizzat ziyaretlerime geldiler. Yanımızda olduklarını bir kere daha hissettik. Gece 3.30 sularımda kaza oldu. Kazadan sonra bizi hemen hastaneye kaldırırdılar. Sol gözümde hasarlar vardı. Göğsümde kırıklar vardı. Doktorlarımız çok iyi bir şekilde bizlere baktılar. Vücudumda ödem dahi oluşmuş. Ani panik ile korkmuşum kaza anında, ama Allah’ın takdiri, alacak nefesimiz, davaya hizmet edecek ömrümüz varmış” diye konuştu. 

KARAMOLLAOĞLU’NDAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yaralılara geçmiş olsun dileklerini iletmişti. Karamollaoğlu, daha sonra yaralıları telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini illetti. Karamollaoğlu, geçmiş olsun mesajında şu ifadeleri kullanmıştı: "Kongremize katılmak için Konya’dan yola çıkan Karatay İlçe Teşkilatımızı taşıyan aracın kaza geçirdiği bilgisini üzülerek öğrendim. Aldığımız bilgiler hayati bir tehlikenin olmadığı yönünde çok şükür. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, Cenab-ı Hak’tan acil şifa diliyorum."

AK PARTİ’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Kazanın ardından AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da geçmiş olsun mesajı paylaşmıştı. Angı, “Saadet Partisi'nin 8. Olağan Kongresi için Ankara'ya giderken geçirdikleri trafik kazası sonucu yaralanan Karatay İlçe Teşkilatı mensuplarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah acil şifalar versin” derken, Hasan Kılca da “Ankara Yolu’nda yaşanan trafik kazasında yaralanan Saadet Partisi Karatay İlçe Teşkilatı yönetimine ve mensuplarına acil şifa dileklerimi iletiyorum. Geçmiş olsun” ifadelerini kullanmıştı.

ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum