Damat da gelin de hemşire olunca…

Damat da gelin de hemşire olunca…

Konya Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi Reanimasyon Yoğun Bakım Servisinde görev yaparken birbirlerine aşık olan iki hemşire hayatını birleştirmek için nikah masasında bir araya gelince ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Konya Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi Reanimasyon Servisi'nde üç yıldır görev yapan hemşireler Mehmet Ergün (26) ile Berat Holta (25) birbirlerine aşık olunca evlenmeye karar verdi. Genç çiftler için hastanenin konferans solonunda nikah töreni düzenlendi. Çiftin şahitliğini Hastane Başhekimi Prof. Dr. Dursun Odabaş ve Hastane Başhemşiresi Sabiha Şirin yaptı. Ancak damat erkek hemşire olunca törende ilginç anlar yaşandı. 
NİKAH MEMURUNUN ZOR ANLARI 
Salona giren nikah memuru davetlileri selamladıktan sonra hastane ortamında nikah akdi gerçekleştirmenin tuhaf olduğunu belirterek, ''Gelin de, damat da doktor yanlış hatırlamıyorsam'' dedi. Başhekim Odabaş, yanlışlığı 'ikisi de hemşire' diyerek düzeltmeye çalıştı. Ancak nikah memuru, yine yanlışına devam ederek, bu seferde damadın doktor, gelinin de hemşire olduğunu kaydetti. Bu sefer başhekim esprili bir şekilde, ''Servisin kapısından hemşire hanım diye seslendiğimizde hemen damat kapıya koşarak bize cevap veriyor. İkisini de hemşire hanım diye çağırıyorum. Önce damat çıkıyor. Yine hemşire hanım diye çağırıyorum bu defa gelin çıkıyor'' diyerek gülümsedi. Başhekim Odabaş, genç çifte bir takım öğütlerde bulunduktan sonra, aile cüzdanını geline verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.