Daha iyi bir sezon

Daha iyi bir sezon

Konya Anadolu Selçukluspor’da yeni sezon çalışmaları için geri sayım başladı. Yeşil beyazlılarda sözleşmesini yenileyen Ahmet Önay, 2014-2015 sezonun çok daha farklı olacağını ifade etti.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor’da yeni sezon çalışmalarının başlamasına son iki hafta kaldı. Yeşil beyazlılar kamp öncesi kadroyu tamamlamak niyetinde.

“GÜZEL BİR YIL OLACAK”

Yeşil beyazlılarda sözleşmesini yenileyen Ahmet Önay, güzel bir sezonun kendilerini beklediğine inandığını belirterek, “Zafer Hocamız ile güzel bir kamp dönemi ardından iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Bu sezon biraz daha yarışın içinde olan bir takım olmaya çalışacağız. İstediğimiz bu. İnşallah bunu da başaracağız.” şeklinde konuştu. 

“BURASI BENİM EVİM”

Ahmet Önay sözleşmesini yenilemesi ile ilgili olarak ise, “Sezon sonu itibari ile sözleşmem sona ermişti. Yönetim kurulundaki ağabeylerimiz devam etmemizi istedi. Hiç düşünmeden gelip imzamı attım. Burası benim evim. Anadolu Selçukspor’un başarısı için ne gerekiyorsa yaparım” şeklinde konuştu.

TRANSFER HIZLANACAK

Öte yandan yeşil beyazlılarda bu hafta itibari ile transfer çalışmalarının hızlanması beklenmekte. Teknik Direktör Zafer Turan bugün Konya’ya dönerken, listedeki bir çok isim bu hafta içinde bir kez daha Konya’ya davet edilecek ve görüşme sağlanacak.

NİHAT ERDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.