Daha işimiz çok

Daha işimiz çok

Konya Anadolu Selçukluspor’un deneyimli isimlerinden Muhammet Yürükuslu deplasmanda güzel bir galibiyet aldıklarını ama işlerinin daha bitmediğini ifade etti.

Konya Anadolu Selçukluspor’un deneyimli isimlerinden Muhammet Yürükuslu deplasmanda güzel bir galibiyet aldıklarını ama işlerinin daha bitmediğini ifade etti.

 

Spor Toto 2. Lig’in 23. Haftasında Turgutluspor karşısında 2-0 galip gelen Konya Anadolu Selçukluspor’da keyifler yerinde. Yeşil beyazlılar ara vermeden Gaziosmanpaşa maçı hazırlıklarına başladı.

“GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIK”

Yeşil beyazlıların tecrübeli isimlerinden Muhammet Yürükuslu deplasmanda oldukça önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Oraya puan veya puanlar almaya gitmiştik zaten. Son kaybettiğimiz maç ardından deplasmanda  galip gelmemiz gerektiğini biliyorduk. Netice de güzel bir oyun ile 2-0 gibi güzel bir skor ile sahadan galibiyet ile ayrıldık. Rakiplerimizin de aldığı sonuçlarla iki sıra birden yükseldik. Bizim adımıza sevindirici bir maç oldu.” dedi.

“KAZANMAK ZORUNDAYIZ”

Muhammet deplasmanda galip gelmenin bir avantaj olduğunu ancak henüz işlerinin bitmediğini belirterek, “Deplasmanda galip gelmenin ciddi bir avantaj olduğunun bilincindeyiz. Ancak iç sahada oynayacağımız maçı da kazanmak zorundayız. Zorlu bir serinin son maçı. Gaziosmanpaşa maçından da galip ayrılarak daha rahat bir konuma gelmek istiyoruz. Bunu da başaracak güce sahibiz.” şeklinde konuştu.

“DESTEKLERİNİ İSTİYORUZ”

Son olarak taraftar konusuna değinen Muhammet, “Maçlarımızı artık Selçuklu Belediyesi Stadyumu’nda oynuyoruz. İlk maçımızda gördük ki insanların ilgileri var.  İnşallah bundan sonraki maçlarda bu ilgi daha da artar. Onlarında desteği ile sezon sonunda hedefe ulaşacağımıza eminim.” dedi.

NİHAT ERDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.