Dağ Mühendislik’ten 2019’da öde kampanyası 

Dağ Mühendislik’ten 2019’da öde kampanyası 

Dağ Mühendislik, İstanbul’un prestijli bölgelerinden Avrupa Yakasında Tual Bahçekent ve Anadolu Yakasında TUAL Adalar ve Konya’daki Doğaşehir ile Floraşehir projeleri için yeni bir kampanya başlatıyor


Yüzde 5 peşin, yüzde 15’i yıl içerisinde herhangi bir tarihte ödeme, kalan miktar da 2019 Ocak’ta taksitlendirilmeye başlanacak. Bugüne kadar bütün projelerinde satış rekorları kıran Dağ Mühendislik A.Ş. büyük bir kampanya başlatıyor. “2019’da öde” kampanyası ile İstanbul’da Tual Bahçekent projesi için farklı satış seçenekleri sunuluyor. Dağ Mühendislik A.Ş. yönetim kurulu üyesi Doğan Dağ şunları söyledi: “İstanbul Tual projelerimizde geçtiğimiz yıldan buyana satışlarımızda rekorlar kırıyor ve ödüller alıyoruz. Başta İstanbul olmak üzere diğer illerimizden de gelen yoğun talepler karşısında yine rekor satış rakamlarına ulaşacağımızı ümit ediyorum. “2019’da öde” adında yeni bir kampanyanın son hazırlıklarını yürütüyoruz. İstanbul’un incilerinden Avrupa Yakasında Tual Bahçekent, Anadolu Yakasında Tual Adalar ile Konya’daki Doğaşehir ve Floraşehir projemiz için hazırladığımız yeni kampanyanın 15 Eylül-15 Kasım tarihleri ile sınırlı tutulduğunu belirtmek istiyorum. Yüzde 5 peşin, yüzde 15’inin müşterinin istediği bir tarihte (1 yıl içerisinde)  ödeme kolaylığı gösterilen kampanyada kalan tutarın tamamı 2019’un Ocak ayında ödenmeye başlanacak. Ayrıca banka kredisi seçeneklerinden de yararlanılabileceği bilgisini vermek istiyor, müşterilerimize hayırlı olmasını diliyorum”dedi.


KONYA PROJELERI DE DAHİL
Tual Bahçekent’te müşteriler için uygun ödeme seçenekleri sunuluyor. TOKİ Emlak Konut desteğiyle yürütülen kampanyada; yüzde5’i peşin, yüzde15’i müşterinin istediği bir tarihte ödenirken,  kalan tutar da 2019 Ocak ayında ödenmeye başlanacaktır. yüzde 80’lik bölümün banka kredisiyle gerçekleştirilebileceği de seçeneklerin başında geliyor. Dağ Mühendislik A.Ş.’nin Konya’daki projelerinde de “2019’da öde” kampanyası dahilinde satışlar devam edecektir. 250.000 m2 yeşil alanı ve çok sayıda sosyal dokusuyla Doğaşehir ile yine aynı bölgede yer alan farklı konsepte sahip Floraşehir’de yeni kampanya dahilinde yer alacak. İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir bölgesinin en büyük projelerinden olan 'Tual Bahçekent'  Dağ Mühendislik imzasıyla 20 blok olarak 190 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. 'Tual Bahçekent' projesinde; 1.739 konut, ticari üniteler, özel hastane, özel okul, özel kreş ve bir devlet okulu yer alıyor. 140 bin m2’lik dev şehir parkının yanı başında konumlanan, teslimlerin 2018 yılı sonunda tamamlanması planlanan 'Tual Bahçekent’in sosyal imkanları arasında, kapalı havuz, sauna, fitness, buhar odası, çocuk oyun parkları, yürüyüş parkurları, basketbol sahası yer alıyor. 4+1 daire satışlarının tamamlandığı 'Tual Bahçekent'te daire tipleri 1+1’den 4+1’e kadar tasarlandı. 

2-2dogan_dag-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.