Çumra, Muhasebe önünde

Çumra, Muhasebe önünde

Amatör sporlarda hafta sonu heyecanı bugün oynanacak maçlarla devam edecek. Süper Grup lideri Çatalhöyük Çumra Belediyespor kendi sahasında zirveyi zorlayan Muhasebe Gençler ile karşılaşacak

Amatör sporlarda hafta sonu heyecanı bugün oynanacak maçlarla devam edecek. Süper Grup lideri Çatalhöyük Çumra Belediyespor kendi sahasında zirveyi zorlayan Muhasebe Gençler ile karşılaşacak

Amatör 1. Küme Süper Grup Futbol Ligi ile U19 Futbol Ligi’ne bugün oynanacak maçlarla devam edilecek. Süper Grup lideri Çatalhöyük Çumra Belediyespor kendi sahasında zirveyi zorlayan Muhasebe Gençler ile karşılaşacak. İki takım içinde zorlu geçmesi beklenen maç saat 15.00’da başlayacak. Liderin en yakın takipçisi Karapınar Belediyespor da deplasmanda Ereğlispor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçta aynı saatte oynanacak. 2 Nolu Saha’da saat 14.00’da başlayacak mücadelede Selçukspor ile Bozkır Gençlerbirliği karşılaşacak. Maliyespor ise Cumhuriyet Sahası’nda saat 13.00’da Cihanbeyli Belediyespor ile karşılaşacak. 13.30’da da Kuluspor evinde Stadspor’u ağırlayacak. U19 Ligi’nde yapılacak günün maçları şöyle: 10.00 Tümosanspor-Konya Gençlerbirliği, 12.00s Hilalspor-Karapınar Esnafspor, 14.00 Telekomspor-Konyaspor (3 Nolu), 14.00 Y.Doğanhisarspor-Konya 1907 Spor.

SÜPER GURUBA SON BİLET

Amatör 1. Küme Futbol Ligi’nde son şampiyon belli oluyor. Gruplarını ikinci sırada bitirerek play-off oynamaya hak kazanan Seydişehir Gücü ile Akşehir Endüstrispor bugün 2 Nolu Saha’da karşı karşıya gelecek. Saat 12.00’da başlayacak karşılaşmayı kazanan ekip adını Süper Grup’a yazdıracak. Öte yandan U14 ve U16 Ligi’nde bugün şu maçlar var. U14: 14.00 Konya G.B.-Kuluspor (Şht. Muharrem Samur Stadı), 11.00 Cihanbeyli Belediye-Muhasebe Gençler (Cumhuriyet Sahası), 15.30 Tümosanspor-Karapınar Esnafspor (Cumhuriyet Sahası), Selçuklu Belediye-Ilgınspor (Selçuklu Sentetik Saha). U16. 16.00 Konya İ.Y.-Akşehir Endütstri (2 Nolu Saha), 11.00 Ereğli Şeker-Havzanspor, 10.00 Demirspor-Selçuklu Belediye (Selçuklu Sentetik Saha).

MİNİKLER POTADA 6 MAÇ OYNANACAK

Konya bugün sporda hareketli bir Pazar günü geçirecek. Minik erkekler Basketbol Ligi’nde heyecan bugün oynanacak 6 karşılaşma ile devam edecek. Büyük bir heyecana sahne olması beklenen karşılaşmaların programı ise şöyle: 11.00 Aymaz Koleji-Pemspor Minik Erkek Atatürk Spor Salonu, 12.15 1912 Barospor-Genç Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Minik Erkek Atatürk Spor Salonu, 13.30 Ulusoyspor-Konyagücü Minik Erkek Atatürk Spor Salonu, 14.45 Selçuk Üniversitesi-Diltaşspor Minik Erkek Atatürk Spor Salonu, 16.00 Selçuklu Belediyespor B-Alınteri B Minik Erkek Atatürk Spor Salonu, 17.15 Alınteri A-Selçuklu Belediyespor A Minik Erkek Atatürk Spor Salonu.

Öte yandan İşitme Engelliler Türkiye Güreş şampiyonası Konya’da yapılacak olan müsabakalarla devam edecek. 100. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan şampiyona saat 09.00’da başlayacak. Satranç bahar kupası müsabakaları Satranç Salonu’nda saat 10.00’da yapılacak. 11-12 Yaş 23 Nisan Festivali Ön Eleme Yüzme Yarışları ise Kapalı Havuz’da saat 09.00’da start alacak. Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden Selçuklu Belediyespor takımı ise Başkent temsilcisi 06 Ater’i ağırlayacak.  Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.