Çumra kampında son gün

Çumra kampında son gün

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek Konya Şekerspor yeni sezon ilk etap çalışmalarında sona yaklaştı.

Yeşil-beyazlı ekip Çumra’da son iki güne girdi. Cuma günü Çumra kampını noktalayacak Şekerspor Antalyaspor A2 takımı ile hazırlık maçı oynamayı planlıyor. Bir aksilik çıkmadığı takdirde özel maçın bugün oynanması bekleniyor.  İlk etap kampından sonra iki gün izin yapacak yeşil-beyazlı ekip ikinci etap çalışmaları için 2 Ağustos Kızılcahamam Patalya Otel’e gidecek. Konya Şekerspor burada hazırlık maçlarına ağırlık verecek. İlk etap çalışmaları boyunca hazırlık maçı oynama imkanı bulamayan Şekerspor’un ikinci etap çalışmalarında  daha çok hazırlık maçlarına ağırlık vermesi bekleniyor. Yaklaşık 20 gündür Çumra’da olan yeşil beyazlı ekip ay sonunda kampı noktalayacak. Yoğun bir tempoda geçen kampta deyim yerindeyse oyuncuların pestili çıkıyor. Ancak bu tempoya rağmen oyuncuların hallerinden memnun olması teknik heyeti sevindiriyor. Denemeye tabi tutulan oyuncularda Şekerspor forması giymek için kıran kırana bir mücadele içerisinde. Günde çift idman yapan yeşil beyazlı ekip ay sonunda ilk etap çalışmalarını noktalayarak 2 gün izin yapacak.  Geçtiğimiz sezondan iskelet kadrosunu koruyan ve yaptığı transferlerle takviye yapan Konya Şekerspor’da golcü oyuncu Zafer Biryol’un transferi ise büyük yankı uyandırdı. Başarılı oyuncunun geçmişine bakan Konya Şekerspor taraftarları yeni sezonda bu oyuncudan çok şey bekliyor. Yeşil-beyazlı ekibin taraftarları Biryol’un attığı gollerle hem coşmak hem de başarılı olmak istiyor.      

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve çalışmaların uyum içinde geçtiğini söyleyen Konya Şekerspor’un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, “ Çumra’da iyi bir ortam yakaladık. Burada son günlerimiz. Cuma günü Çumra’dan  ayrılacağız. Daha sonra oyuncularımıza iki gün izin vereceğiz bu yoğun geçen kampını biraz dinlenerek atsınlar. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte daha iyi bir ekip olduğumuzu düşünüyorum. Alt yapıdan aramıza katılan arkadaşlarımızın da hırslı olması rekabeti arttırdı. Bu tatlı rekabet Şekerspor’a başarıyı getirecektir diye düşünüyorum.  Kızılcahamam’da yapacağımız ikinci etap çalışmalarında hazırlık maçları oynayacağız. Bu karşılaşmalarda eksiklerimizi görerek lige kadar bu eksiklerimizi gidermeye çalışacağız. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da takıma çabuk uyum sağladı diye düşünüyorum. Lige kadar daha da uyumlu olacağımız kanaatindeyim” dedi. 
FİKSTÜR BUGÜN ÇEKİLİYOR
TFF 2 ve 3. Lig  2010-2011 sezonu fikstürü yarın Maslak Sheraton Otel'de çekilecek. TFF yetkilileri ile kulüp temsilcilerinin katılacağı TFF 2. Lig fikstür çekimi saat 11.00'de, TFF 3. Lig fikstür çekimi ise saat 13.00'te başlayacak.
18 takımlı 2 ayrı gruptan oluşan TFF 2. Lig'de yeni sezon 29 Ağustos 2010 tarihinde başlayacak. Ligin ilk devresi 19 Aralık 2010'da oynanacak 17. hafta karşılaşmalarıyla bitecek. Ligin 2. devresi 16 Ocak'ta başlayacak. TFF 2. Lig'de normal sezon, 8 Mayıs 2011'de oynanacak maçlarla sona erecek. 18 takımlı 3 ayrı gruptan oluşan TFF 3. Lig'de ise yeni sezon 5 Eylül 2010 tarihinde başlayacak. Ligin ilk devresi 26 Aralık 2010'de oynanacak 17. hafta karşılaşmaları ile bitecek. 2. devresi 23 Ocak'ta başlayacak TFF 3. Lig'de normal sezon 15 Mayıs 2011'de oynanacak maçlarla sona erecek. 2. ligde, kırmızı grupta mücadele edecek olan Şekerspor’un grubu şu takımlardan oluşuyor. Tarsus İdmanyurdu,  Adana Demirspor, Pursaklarspor, Türk Telekomspor, Balıkesirspor, Şanlıurfaspor, Belediye Vanspor, Elazığspor, Çanakkale Dardanelspor, Fethiyespor, Eyüpspor, Pendikspor, Kocaelispor, Sakaryaspor, Tokatspor, Ofspor, Trabzon Karadenizspor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.