Çumra fırtınası esmeye devam ediyor

Çumra fırtınası esmeye devam ediyor

Futbol Amatör Küme Süper Grupta 19. hafta geride kalırken yaşanan olaylar haftaya damgasını vurdu

Futbol Amatör Küme Süper Grupta 19. hafta geride kalırken yaşanan olaylar haftaya damgasını vurdu.  Çatalhöyük Çumra Belediyespor sahasında Muhasebe Gençlerspor’a karşı aldığı 6-1’lik farklı galibiyetle liderliğini devam ettirdi. Ligde 2. sıra hedefi ile mücadele eden Muhasebe Gençlerspor ise haftayı puansız ve 3. sırada tamamladı. Play-Off hedefi olan bir başka ekip Karapınar Belediyespor ise zorlu Ereğli deplasmanından 1-0’lık skorla döndü ve 2. sıradaki yerini korudu.  Kuluspor ise sahasında Stadspor’u 5-2 yenerek puanını 27 yaptı ve haftayı 4. sırada tamamladı. Stadspor ise 21 puanla 7. sırada kaldı. Haftayı bay geçen Kadınhanı Belediyespor ise averajla 5. sıraya geriledi. Evinde Karapınar Belediyespor’a 1-0 yenilen Ereğlispor ise haftayı 6. sırada tamamladı.

Küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta ise Maliyespor Cihanbeyli Belediyespor’u sahasında 3-2 yenerek puanını 11 yaptı ve kümede kalma adına büyük bir avantaj sağladı. Haftanın olayı ise Selçukspor- Bozkır Gençlerbirliği maçında yaşandı. Süper Grupta 20. hafta oynanacak maçların programı ise su şekilde: Kadınhanı Belediye- Selçukspor, Bozkır G.B.-Maliyespor, Cihanbeyli Belediye-Kuluspor, Stadspor-Ç.Çumra Belediye, Muhasebe Gençler-Ereğlispor, Karapınar Belediye Bay.

U19 1. KÜMEDE SEZON TAMAMLANDI

Futbol Birinci Amatör Küme U19 Ligi A ve B Gruplarında 2011-2012 sezonu geçtiğimiz hafta oynanan müsabakalarla tamamlandı. A grubunda Çatalhöyük Çumra Belediyespor Süper Gruba yükselirken Ereğli Şekerspor ise Play-Off oynama hakkı elde etti. B grubunda ise İhsaniye Gençlerbirliği Süper Gruba yükseldi. İhsaniye ekibi A takım kategorisinde de Süper gruba yükselmişti. B Grubunda 2. olan 1907spor ise A grubu 2.’si Ereğli Şekerspor ile Play-Off maçı oynayacak. A Grubunda ligden çekilen Bozkır Gençlerbirliği bir alt lige düşerken B grubunda ise Kadınhanı Belediyespor yeni sezonda 2. kümede mücadele edecek. U19 Ligi Süper Grupta ise sezon devam ediyor. Grupta Konyaspor, Selçuklu Belediyespor ve Demirspor ilk 3 sırayı paylaşırken küme düşme hattında ise Muhasebe Gençlerspor ve Yolspor bulunuyor.        

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.