Cumhurbaşkanı Gül, Suudi Arabistan’da İkili Görüşmeler Yaptı

Cumhurbaşkanı Gül, Suudi Arabistan’da İkili Görüşmeler Yaptı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz’in davetlisi olarak hac farizasını yerine getirmek üzere bulunduğu Mekke’de; Pakistan Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ve Ürdün Başbakanı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz’in davetlisi olarak hac farizasını yerine getirmek üzere bulunduğu Mekke’de; Pakistan Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ve Ürdün Başbakanı Abdullah Ensar ile ayrı ayrı görüştü.

Cumhurbaşkanı Gül, Mekke’de Pakistan Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin ile görüşmesinde, karşılıklı olarak birbirlerinin kurban bayramlarını tebrik ederken, Türkiye-Pakistan ikili ilişkileri çeşitli boyutları ile ele alındı. Cumhurbaşkanı Gül, Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin’i Türkiye’ye davet etti.

KAZAKİSTAN CUMHURBAŞKANI NAZARBAYEV VE ÜRDÜN BAŞBAKANI ENSAR İLE GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Gül, ayrıca, hac vesilesiyle Mekke’de bulunan Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ve Ürdün Başbakanı Abdullah Ensar ile ayrı ayrı bir araya geldi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.