Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akış’tan Arınç’a tepki

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akış’tan Arınç’a tepki

Eski TBMM Başkanı ve Ak Parti kurucularından Bülent Arınç'ın partisini eleştirerek, "‘Kral çıplak’ demenin vaktidir” sözleri Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış’ı kızdırdı

 

 Mütevaziliğe sarıp sarmalanmış kibir gösterisi

Eski TBMM Başkanı ve Ak Parti kurucularından Bülent Arınç'ın partisini eleştirerek, "‘Kral çıplak’ demenin vaktidir” sözleri Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış’ı kızdırdı. Akış, “Artık bıkkınlık geldi. Bu kaçıncı? Mütevaziliğe sarıp sarmalanmış kibir gösterisi…” sözleriyle Arınç’a tepki gösterdi.

Eski TBMM Başkanı ve Ak Parti kurucularından Bülent Arınç, katıldığı toplantıda Ak Partiyi eleştirerek “Majestelerinin gazetecileriyle bazen baş başa gelirler, havanın güzelliğinden suyun berraklığından bahsederler. Öksürmenin zamanıdır, bağırmanın zamanıdır. ‘Kral çıplak' demenin vaktidir” ifadelerini kullanmıştı.

“ARTIK BIKKINLIK GELDİ”

Arınç’ın gündem sarsan sözlerine Ak Partililerden tepkiler gelmeye devam ediyor. Ak Parti 24. Dönem Konya Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Arınç’a tepki gösterdi. Akış paylaşımında, “Bir şey demeyeyim diyorum da insan duramıyor. Daha dün Ak Parti’nin Kızılcahamam kampı oldu. Söz konusu kişi kurucu sıfatıyla oradaydı. Arkadaş madem öyle, orada “kral çıplak” deseydin ya. Artık bıkkınlık geldi. Bu kaçıncı? Mütevaziliğe sarıp sarmalanmış kibir gösterisi…” ifadelerine yer verdi.

“HERKESİ KÖR ÂLEMİ SERSEM SANMAYA GEREK YOK”

Akış bir başka paylaşımında ise, “Bir de şöyle bir huy türedi: Bazı kimseler var. Güncel meselelerde açıklamalarıyla sözüm ona vicdanı temsil eden akil adam rollerine bürünüyorlar. Bunu kendi pozisyonlarını güçlendirmek için yaptıkları o kadar belli oluyor ki. Herkesi kör, alemi sersem sanmaya gerek yok” ifadelerini kullandı.

MERHABAHABER.COM 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum